Setari Cookie-uri

Cum sa obtii un bronz artificial perfect

Nu ai tmip sa mergi la plaja sau la piscina pentru un bronz spectaculos si nici nu vrei sa apelezi la solarul artificial? Mai jos ai sa gasesti cateva sfaturi utile si cateva secrete pentru a obtine un bronz arificial perfect!

De fiecare data cand vine vara am aceeasi problema. Nu vreau sa merg la plaja alba ca branza si sa astept o vesnicie pana ma prinde soarele un pic sa pot spune ca am abia am inceput sa ma bronzez.

Am incercat sa merg la solar inainte, insa tare imi e frica de ce repercusiuni ar putea avea toata aceasta treaba, asa ca de ceva timp pacalesc soarele cu mici secrete si cu un produs de care cu siguranta ai auzit: autobronzant. Tot ce trebuie sa stii pentru a obtine un bronz perfect cu ajutorul produselor de autobronzare regasesti mai jos.

bronz artificial

foto: femeie bronzata, shutterstock

Pregateste-ti pielea

Pielea ta nu este inca pregatita pentru a se bronza artificial in doi timpi si trei miscari. Autobronzantul nu va prinde pe pieleata daca aceasta nu este bine curatata si pregatita sa absoarba produsul care iti ofera un bronz special intr-un timp foarte scurt.

Citește și:

Pentru a evita nefericitele accidente in care bronuzul poate sa iasa cu pete, iti recomand sa iti faci inainte un ritual de pregatire care consta in:

Curatare

Incepe ritualul de pregatire al pielii printr-o prima etapa de curatare. Foloseste ceva delicat pentru pielea ta, doar pentru a elimina impuritatile si a-ti pregati pielea pentru pasul urmator.

Exfoliere

Exfolierea este un pas esential in pregatirea pielii pentru bronzul ideal. Alege un scrub sau un peeling pentru corp care sa te ajute sa elimini toata pielea moarta si celulele care te pot impiedica sa obtii un rezultat ideal. Ai grija sa nu lezezi pielea si sa nu o inrosesti pentru a nu produce iritatii neplacute.

Hidratare

Hidratarrea este ultimul pas inante de a aplica produsul pentru bronzul tau mult visat. Ai grija sa alegi o crema sau o lotiune fluida care sa intre perfect in piele si sa nu lase urme pentru a evita neplacuta bronzare cu pete.

Citește și:

Sfat: pentru fata foloseste produse special concepute pentru curatarea si ingrijirea tenului. Nu uita sa urmezi aceiasi pasi ca si in ritualul de ingrijire si pregatire al pielii.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.