Setari Cookie-uri

Cele mai bune 6 tratamente pentru cearcane si pungile de sub ochi

Afla care sunt cele mai eficiente tratamente si remedii naturale care te scapa de cearcane si pungile de sub ochi

Retentie de apa, stres, agitatie, multe lucruri de facut, nopti pierdute si multa oboseala acumulata au un efect neplacut asupra ochilor nostrii: cearcane si pungi sub ochi.

Cum scapam de ele?

Nu prea putem face asta. Singurul lucru pe care il putem face prin remedii naturale este sa le reducem cat putem de mult si sa le tinem sub observatie astfel incat ochii nostrii sa fie cat mai clari si privirea cat mai luminoasa.

cearcane

foto: tratamente pentru ochi, shutterstock

Cum putem sa reducem cearcanele si pungile de sub ochi?

Exista cateva tratamente si remedii naturale care ne pot ajuta intr-o masura eficienta sa tinem aceasta problema sub control.

Iata care sunt cele mai bune dintre ele:

1. Tratament pentru cearcane cu pasta de menta

Pasta de menta se obtine prin strivirea frunzelor de menta fara a adauga alt ingredient. Pasta obtinuta se aplica pe zona de sub ochi si se mentine timp de 15-20 de minute dupa care se clateste cu apa calduta.
Menta are rolul de a revitaliza zona si de a o hidrata.

Citește și:

2. Remediu cu felii de cartof pentru cearcane si pungile de sub ochi

Nimic mai simplu: taie doua felii de cartof si aplica-le pe ochi. Tine-le acolo timp de 10 minute dupa care clateste zona cu apa calda. Amidonul din cartofi va reduce vizibil pungile de sub ochi si va diminua cearcanele.

3. Tratament cu ulei de migdale pentru cearcane

Uleiul de migdale contine foarte multi antioxidanti si este un puternic hranitor pentru pielea sensibila a ochilor. Maseaza aceasta zona cu cateva picaturi de ulei si cearcanele vor disparea in cateva zile.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.