Setari Cookie-uri

Cum sa arati perfect fara machiaj

Crezi ca poti arata bine si fara machiaj? Iata ce trebuie sa stii despre acest lucru!

M-am gandit ca e vara, ca este extrem de cald si ca unele dintre noi poate chiar nu mai suporta ca tenul sa le fie sufocat de machiaj. Acum este sezonul ideal in care sa iti lasi tenul sa respire, sa se relaxeze si sa isi ia portia de Vitamina D naturala cu ajutorul razelor soarelui.

Bineinteles ca este indicat sa faci acest lucru periodic si sa iti lasi tenul liber sa respire aer curat prin toti porii.

fara machiaj

foto: femeie frumoasa, shutterstock

Dar cum poti face acest lucru si totusi sa arati perfect?

Descopera trucurile care te ajuta sa arati perfect fara machiaj

Exfoliaza-ti tenul

Procesul de exfoliere ajuta foarte mult la indepartarea celulelor moarte si lasa tenul sa isi reinnoiasca celulele reusind sa straluceasca mai mult ca oricand.

Mai mult de atat, exfolierea permite o hidratare mai intensa pentru ca porii se deschid iar produsele patrund in straturile profunde ale pielii. Exfolierea o poti face foarte simplu la tine acasa cu un pic de malai sau tarate. Speli bine tenul si gata! Sau poti utiliza produse speciale.

Citește și:

Recomandare produs: Gel exfoliant si demachiant disponibil pe site-ul Republicabio.ro - pret: 79,50 lei

Hidrateaza

Dupa ce exfoliezi tenul este posibil ca acesta sa fie un pic rosiatic, de aceea ai nevoie de produse pentru hidratare. De la uleiuri, la creme sau lotiuni care patrund adanc in piele reusint sa hidrateze si cele mai ascunse tesuturi.

Recomandare produs: Crema hidratanta de zi SPF 15 disponibila pe site-ul Avon.ro - pret: 21,99 lei

Aranjeaza-ti spracenele

Ai grija ca sprancenele tale sa fie pensate corect si nu uita sa dai un pic cu periuta peste ele pentru ca firele razlete sa stea cumintele la locul lor.

Lumineaza-ti ochii

Ai grja ca ochii tai sa fie foarte luminosi si sa zambesti mereu. Te poti ajuta de un illuminator sau de un gel pentru ochi care sa lumineze frumos zona.

Recomandare produs: Aloree Gel contur ochi Energy Recharge cu clorofila disponibil pe site-ul Bio-Cosmetics.ro - pret: 117 lei

Citește și:

Foloseste balsam de buze

Pe langa intrebuintarea estetica pe care o are, balsamul de buze este esential pentru ingrijirea acestora. Pielea fina a buzelor are nevoie de hidratare si de ingrijire continua, asa ca nu cumva sa treaca zi fara sa folosesti acest produs.

Recomandare produs: Balsam hranitor pentru buze cu miere si musli bio disponibil pe site-ul Yves-Rocher.ro - pret: 22 lei

Foloseste o crema pentru protectie solara

Fie vara fie iarna ai nevoie de o crema cu protectie solara pentru tenul tau. Razele soarelui sunt foarte periculoase si cu siguranta nu vrei sa te pricopsesti cu arsuri zolare la nivelul tenului. Poti alege o crema usor colorata care sa te ajute in acelasi timp sa uniformizezi nuanta tenului si sa ai un look fresh.

Recomandare produse:

Avene crema fotoprotectie SPF 50+ disponibila pe site-ul Cumparamedicamente.ro - pret: 42,63 lei

Citește și:

Photoderm Max crema colorata SPF 50+ disponibila pe site-ul Cumparamedicamente.ro - pret: 43,94 lei

foto prima pagina: femeie tanara, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.