Setari Cookie-uri

Beneficiile uleiului de corp pentru pielea sensibila

Uleiul de corp - o minune pentru pielea ta!

Multe dintre noi ne confruntam cu o piele sensibila careia nu ii prieste mai nimic. Fie se irita, fie se inroseste, fie avem senzatia neplacuta de mancarime, sau se usuca prea tare, cu toate eforturile noastre de a o ingriji cat mai bine si de a folosi cele mai bune produse.

Uleiul de corp castiga din ce in ce mai mult teren in fata cremelor, a lotiunilor si a altor produse special destinate ingrijirii pielii.

De ce? pentru ca uleiul de corp este mai usor de folosit, mai rapid si mult mai eficient decat multi alti inlocuitori.

foto: femeie tanara, shutterstock

Descopera cele mai spectaculoase beneficii ale uleiului de corp pentru pielea sensibila!

Hidrateaza pielea

Uleiul de corp este realizat astfel incat sa hidrateze pielea in profunzime inca de la prima aplicare. Pentru ca este indicat sa fie aplicat pe pielea umeda, acesta patrunde in tesuturile pielii iar senzatia de hidratare si efectul calmant se pastreaza pentru mai mult timp.

Citește și:

Stimuleaza circulatia sangelui

Este ideal ca in momentul in care folosim uleiul de corp sa realizam un usor masaj pielii noastre. Prin miscari ferme si energice reusim sa punem sangele in miscare si astfel sa stimulam atat circulatia acestuia cat si crearea de noi celule.

Protejeaza pielea

Uleiul de corp aplicat corect formeaza o bariera protectoare pentru pielea sensibila si astfel reuseste sa o protejeze impotriva iritatiilor si a afectiunilor neplacute.

Calmeaza pielea

Pielea sensibila are proprietatea de a se irita foarte repede si face acest lucru extrem de frecvent. Uleiul de corp ajuta la calmarea eficienta a iritatiilor si a alergiilor datorita nutrientilor si a ingredientelor naturale special gandite pntru a imbunatatii aspectul si sanatatea pielii.

Patrunde in celulele pielii

Pentru ca este indicat sa il aplicam dupa ce facem dus, porii pielii sunt deschisi, iar consistenta lichida a uleiului de corp ii permite acestuia sa patrunda in celulele pielii si sa le stimuleze sa straluceasca, sa se hidrateze si sa arate din ce in ce mai bine.

Citește și:

Descopera AICI uleiurile de corp special create pentru o piele sensibila!

foto prima pagina: femeie frumoasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.