Setari Cookie-uri

10 sfaturi pentru a slabi rapid si sanatos

Afla care este cea mai sigura cale pentru a scadea in greutate

Orice dieta este o noa provocare pentru fiecare dintre noi. In momentul in care ne aflam in aceasta ipostaza, este foarte important sa fim sigure ca asta este ceea ce ne dorim si ca facem acest lucru din prorpie intiativa, nu constranse de conjuncturi sau parerile anumitor persoane din jur.

In acelasi timp, este indicata o vizita la medic inainte de inceperea oricarei diete, astfel incat sa fim sigure ca nu ne punem sanatatea in pericol, ca nu avem anumite alergii sau ca organismul ne permite , intr-adevar, o schimbare de regim alimentar. Pentru ca orice dieta sa functioneze, este absolut vital ca aceasta sa fie insotita de cei doi litri de apa zilnici si, bineinteles, de miscare, oricat de des se poate.

Fie ca este vorba de mersul regulat la sala, de bicicleta de camera proprie sau de alergatul in parc o ora sau doua in fiecare zi, sportul trebuie sa fie inclus in orice dieta. Mai mult de atat, pentru ca rezultatele sa fie pe termen lung, este important ca aceasta sa se transforme trepatat intr-un stil de viata sanatos si echilibrat. Prin urmare, iata care sunt cele 10 sfaturi utile pentru a scadea in greutate rapid si sanatos.

Citește și:

1. Nu sariti peste cele trei mese zilnice

Desigur ca poate parea o misiune imposibila din cauza progremelor alerte si haotice de viata insa cele trei mese principale ale zilei, precum si gustarile dintre ele sunt absolut necesare nu doar pentru scadereain greutate, ci si pentru o stare buna de sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.