Setari Cookie-uri

Advertorial Reduceri in fiecare zi la Avon: Afla acum secretele BEAUTY FRIDAYS

4 informatii de care ai nevoie la BEAUTY FRIDAYS!

Advertorial

Asa cum ne-am obisnuit deja de cativa ani, luna noiembrie este luna reducerilor si a cumparaturilor inteligente. Cu siguranta este momentul potrivit sa te gandesti la cadouri pentru ca cei mai calculati si mai prevazatori dintre spiridusi fac cumparaturile inca de pe acum.

Pentru a te ajuta sa alegi cele mai frumoase si mai parfumate daruri pentru cei dragi, Avon ti-a pregatit un eveniment de shopping deosebit: Beauty Fridays!

Ce inseamna Beauty Fridays si cum functioneaza?

Beauty Fridays este cea mai asteptata campanie de reduceri din zona de beauty! Zi de zi, pana pe 30 noiembrie, Beauty Fridays te surprinde cu oferte noi, irezistibile, pe care le poti descoperi vizitand www.avon.ro.

In plus, iata 4 informatii de care ai nevoie pentru a profita la maxim de reducerile Beauty Fridays.

1. Alege ca o diva!

Pentru inceput, trebuie sa stii ca fiecare zi este dedicata frumusetii! Astfel, pe www.avon.ro vei gasi in fiecare zi reduceri ametitoare! Si pentru ca este greu de ales intre atat de multe oferte ispititoare, am pregatit cateva praguri de buget, incepand de la 7,99 lei pana la 69 lei, in limitele caror cantareata Antonia iti recomanda produsele preferate de ea.

2. Oferte pentru toate categoriile

Toate ofertele de Beauty Fridays pot fi accesate online in sectiunea dedicata. In cazul in care isi doresti un anumit produs, poti accesa direct sectiunile dorite:

• Parfumuri
• Machiaj
• Ingrijire corp
• Ingrijire ten
• Fashion

3. Super-deal pe Facebook

In fiecare zi, pana pe 30 noiembrie Avon va anunta seara, pe Facebook, o oferta fulger de nerefuzat.

4. Promo-coduri!

AVON pune la dispozitie extra-avantaje in functie de valoarea produselor comandate. Astfel, poti utiliza 3 coduri promotionale (valabile pana pe 30.11.2015), cu ajutorul carora poti beneficia de extra-cadouri.

• 100AVON - la o comanda in valoare de 100 lei, primesti cadou Masca de fata Planet SPA cu ulei de masline 75 ml
• BEAUTY150 – la o comanda in valoare de 150 lei, primesti cadou un set format din mini-apa de parfum Incandessence si Spray parfumat Incandessence ambulate intr-o punga eleganta pentru cadou
• BEAUTY250 – la o comanda de 250 lei, primesti cadou Setul de la Beauty150 (mini-apa de parfum Incandessence si Spray parfumat Incandessence ambulate intr-o punga eleganta pentru cadou) si o Esarfa Ecosez

Codul promo se insereaza online inainte de finalizarea comenzii. Un promo-code este valabil o singura data, o comanda poate contine un singur promo-code. Acesta poate fi folosit la comenzi din tot site-ul, dar recomandam sa fie utilizat in sectiunea Beauty Fridays. Codurile promotionale sunt valabile pana pe 30.11.2015.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.