Setari Cookie-uri

Cristi Pascu: 7 trucuri pentru a aranja parul scurt

Daca parul lung ofera versatilitate coafurii insa este foarte greu de intretinut, parul scurt nu da prea mari batai de cap, insa le limiteaza pe doamne in ceea ce priveste stylingul.

Celebrul hairstylist Cristi Pascu considera ca este nevoie de imaginatie si creativitate pentru ca o astfel de tunsoare sa nu fie plictisitoare.

Iata ce trucuri de styling recomanda Cristi Pascu:

Agrafe

Daca parul are o lungime ce nu se poate aranja, doamnele pot folosi agrafe sau cleme de par. Se pot aranja agrafele chiar intr-o forma artistica pentru un look colorat si dinamic.

Bentitele

Te pot ajuta foarte bine sa iti prinzi bretonul sau sa nu lasi parul sa iti intre in ochi, dar mai ales au un rol decorativ, ce te poate scoate din multime.

Apa cu sare

Toate femeile cunosc efectul apei de mare asupra parului, iar cele care au parul cret isi doresc sa-l coafeze mereu ca in vacanta. Nu ezita sa iti faci propria ta “apa de mare”, combinand sarea de mare cu apa intr-un pulverizator. Aplica solutia dimineata, iar efectul dureaza pana seara tarziu.

Citește și:

Crema de par

Pentru doamnele cele care au tunsori scurte, pixie si messy hair, putina crema poate face minuni. Aceasta lipeste varfurile, iar parul ia mult mai usor forma dorita.

Breton bombat

Pentru femeile care isi doresc un look stylish si simplu de realizat, aceasta varianta este la indemana daca aveti un breton mai lung. Cu ajutorul a doua agrafe si putin fixativ se poate crea o bucla cu volum.

Sampon uscat

Poate fi folosit si la parul lung dar si la parul scurt. Se aplica la radacina, absoarbe tot sebum-ul si, pentru urmatoarele 24 de ore, parul are din nou un aspect curat, cu volum, usor de aranjat.

Placa de par

Pentru parul scurt exista si placi de dimensiuni reduse, atat pentru indreptarea parului cat si pentru a-i face diverse modele, precum parul creponat.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania, cu o activitate in domeniu de peste 20 de ani. Initiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din Romania”, Cristi Pascu le ofera sansa celor talentati si pasionati de coafura sa devina hairstylisti profesionisti, prin Academia de Coafura Cristi Pascu. Inscrierile pentru noul sezon de cursuri sunt in toi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.