Setari Cookie-uri

Cum sa aplici fondul de ten daca ai acnee

Machiajul tenului cu acnee. Cum trebuie sa aplici fondul de ten?

Acneea este una dintre cele mai frecvente afectiuni ale tenului, fiind intalnita la femei si barbati de orice varsta.

Cu toate stim cat de stresant poate fi sentimentul de a crede ca toata lumea se uita la tine; In ciuda eforturilor depuse, exista persoane care nu reusesc sa scape de aceasta problema. Din fericire, ne vin in ajutor toate produsele cosmetice aparute in ultimii ani pe piata - acestea fac minuni si chiar reusesc sa acopere foarte bine cosurile, fara a avea un aspect inestetic.

Fondul de ten corector cu actiune de nivelare 16h de la Dermablend [Corectare 3D] de la Vichy (dermablend.vichy.ro) este un produs revolutionar, cu o acoperire ridicata a imperfectiunilor in relief.

Cum trebuie sa aplici fondul de ten in cazul ai un ten acneic?

Tenul acneic este unul destul de sensibil si are nevoie de o atentie speciala. Asta inseamna ca trebuie demachiat de fiecare data (atat seara pentru a indeparta machiajul, cat si dimineata inainte de a aplica machiajul), curatat foarte bine si hidratat.

Citește și:

Iata care sunt pasii necesari pentru machiajul tenului acneic:

Pasul 1: Curatare

Inainte de aplicarea fondului de ten, este necesar sa curatam foarte bine nu doar fata, ci si zona gatului. Putem folosi o crema demachianta si discuri demachiante sau o crema spuma. Aceste produse trebuie sa fie potrivite tenului.

Sfat: A nu se folosi unghiile sau perii tepoase in curatarea tenului; intotdeauna aplicam o picatura de crema pe degete, apoi masam doar cu varfurile degetelor intreaga fata, insistand foarte mult in zona T (frunte, nas si barbie).

Pasul 2: Nu uita de hidratare

Dupa curatare este timpul hidratarii. Pentru acest pas este recomandata o crema hidratanta (nu foarte grasa) cu efect anti-inflamator, care nu astupa porii si lasa pielea sa respire.

Dupa ce am aplicat-o pe fata, continuam si cu zona gatului.

Pasul 3: Folosirea fondului de ten

Citește și:

Incepem prin a pune o cantitate mica de produs pe degete, apoi continuam cu aplicarea fondului de ten pe fata cu varful degetelor. Pentru o aplicare uniforma si o dozare corecta a produsului, incepem din centrul fetei catre exterior.

Pentru o mai buna acoperire, aplicam din nou, daca este necesar, pe zonele predispuse la imperfectiuni sau cu cicatrici.

Sfat: Intindem produsul cu grija din centrul fetei spre exterior. Pentru a evita efectul neplacut de masca, aplicam fondul de ten si pe zona mandibulei, coborand usor pe gat.

Fondul de ten corector cu actiune de nivelare 16h de la Dermablend asigura o acoperire perfecta intr-un singur strat. Un mare plus al acestui produs este faptul ca se adapteaza perfect texturii tenului si niveleaza defectele prin umplerea imperfectiunilor pielii si uniformizarea texturii. Acesta ofera o acoperire perfecta intr-un strat fin fara a incarca tenul.

Citește și:

Sfat: In cazul in care ai tenul foarte gras, foloseste o pudra translucida pentru a estompa excesul de sebum.

foto prima pagina: nizas, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.