Setari Cookie-uri

7 coafuri rapide pentru cand esti pe fuga si nu ai timp sa ajungi la hairstylist

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu ne ofera sapte variante de coafuri care pot fi realizate acasa, atunci cand suntem pe fuga si nu avem timp sa ajungem la salon pentru a ne lasa pe mainile specialistilor. Aceste sapte trucuri sunt rapid de realizat si ne ajuta sa aratam perfect inca de la prima ora a diminetii fara sa petrecem mai mult de trei minute in fata oglinzii.

1. Bucle lejere

Este coafura cea mai rapida pentru parul lung sau mediu. Aveti nevoie de un ondulator gros si putina indemanare. Luati suvite groase de par si ondulati-le pret de cateva secunde. La final, pieptanati parul stand cu capul in jos, aplicati fixativ si coafura e gata.

Foto interior si prima pagina: Copyright Coy_Creek, Shutterstock

2. Coada impletita

Trendul cozilor impletite este din nou in voga datorita vedetelor de la Hollywood. Faceti o carare intr-o parte, impartiti coada in trei suvite pe care le impletiti. Nu va faceti griji daca nu sunteti specialiste in impletituri. Nu se mai poarta coafurile perfecte!

3. Cocul de balerina

Suna mai complicat decat este. Tapati parul la radacina, il pieptanati si apoi rasuciti coada pana se formeaza un coc simplu. Il prindeti cu ajutorul unor ace speciale sau cu ajutorul unui elastic in cazul in care simtiti ca nu e suficient de bine fixat.

Citește și:

4. Nodul neglijent

Este una dintre cele mai simple coafuri, dar cu un efect uimitor. Finisati parul la radacina, usor tapat sau simplu, impartiti parul in doua suvite egale pe care le innodati pur si simplu. In cazul unui par cu firul gros, e indicat sa prindeti parul pe interior cu un ac special.

5. Bobul fals

Daca aveti parul lung, dar simtiti nevoia de o schimbare din cand in cand, puteti incerca bobul fals.

Formati o coada pe care o prindeti cu un elastic la baza inferioara a parului. Rotiti apoi spre interior si folositi cateva ace pentru a fixa parul pe ceafa. Are un efect spectaculos si este o solutie buna mai ales cand va doriti o tunsoare, dar nu sunteti suta la suta hotarate.

6. Parul ciufulit

Cand parul este mai scurt, optiunile sunt limitate. Ondulatorul va poate salva insa si in aceasta situatie. Formati cararea intr-o parte, dupa care ondulati parul in bucle lejere pe care le “ciufuliti" apoi cu ajutorul unei creme de styling.

Citește și:

7. Parul ud

Parul ud se poarta si anul acesta si nu doar pe covorul rosu. Folositi o perie si o cantitate generoasa de gel pentru un look avangardist. Piepatanati bine parul la baza, indiferent de lungime, iar apoi aplicati gelul din abundenta. Nu va fie teama ca va distruge parul. Cat timp nu devine un obicei zilnic, firul de par este in siguranta.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentati hair-stylisti din Romania, initiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania” si al “Academiei de Coafura” ce ii poarta numele, ambele proiecte bucurandu-se de mare succes.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.