Setari Cookie-uri

Domnii prefera blondele! De vorba cu Anamaria Ionescu

De la Anamaria Ionescu aflam cum trebuie sa ne imbracam atunci cand iesim din casa, daca vremea o sa fie de partea noastra in vacanta mult asteptata si daca e necesar sa caram dupa noi umbrela sau e loc de palarie si ochelari de soare. Astazi, insa, prezentatoarea rubricii meteo de la Antena 1 ne dezvaluie mai mult de atat, oferind trucuri de infrumusetare si de ingrijire de care ea se foloseste in viata de zi cu zi.

Anamaria este blonda mea preferata si sunt mandra sa recunosc asta. Dincolo de faptul ca are o multime de calitati (este o femeie fermecatoare, eleganta, amuzanta, cu un suflet frumos), are si job-ul pe care, atunci cand eram o copila, ma prefaceam ca il am eu. Prezentatoarea meteo de la Antena 1 este femeia care te inspira, cea pe care atunci cand o intalnesti regreti ca nu ti-ai facut o lista cu intrebari legate de haine, trucuri de infrumusetare si ingrijire pe care sa i le adresezi.

Insa eu m-am pregatit corespunzator si m-am inarmat cu cateva intrebari ale carora raspunsuri ma vor ajuta, si te vor ajuta si pe tine cu siguranta, in ceea ce priveste aspectul nostru fizic.

Sa iti rasfoiesc cele doua pagini de Facebook si contul de Instagram pentru a-ti admira tinutele vestimentare si felul in care iti aranjezi parul a devenit un mod de relaxare pentru mine. Cum ti-ai creat stilul? A fost cineva care te-a indrumat sau, cu timpul, ai descoperit singura ce te reprezinta?

Citește și:

Acum ca stau mai bine sa ma gandesc la aceasta intrebare legata de stil, imi dau seama ca am trecut prin toate fazele posibile (n.r.: rade). De la rochite roz din tull, la pantaloni cu turul jos, Nu cred ca m-am gandit vreodata sa-mi fac un anumit stil. Mereu m-am imbracat cum am simtit si nu am tinut cont de moda. De mic copil mi-a placut sa fac tot felul de combinatii vestimentare. Si chiar daca nu tot timpul au fost reusite, am indraznit sa le port. Cred ca asta este cel mai important, sa indraznesti.

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste zicala “haina il face pe om”. Cat de mult conteaza, din punctul tau de vedere, aspectul fizic in relatiile cu ceilalti?

Aspectul fizic este primul lucru pe care il observam la celalalt, iar eu cred ca este destul de important. Ganditi-va de cate ori ati catalogat un om doar vazandu-l, nestiind nimic despre personalitatea lui.

Citește și:

Care crezi ca este adevarata arma de seductie a unei femei?

Atitudinea.

Care sunt cele mai indragite articolele vestimentare din dulapul tau?

Toate (n.r.: rade). Geaca de piele, rochita de la cununia civila si vreo cinci perechi de pantofi.

Cum te imbraci atunci cand Tudor, sotul tau, te invita sa luati cina la restaurant?

Depinde foarte mult la ce fel de restaurant mergem. Ultima oara am avut o camasa tip rochie alba cu sandale negre.

Daca nu ma insel, am remarcat ca iti plac foarte mult palariile. Cate ai la colectie?

DAAAAA! Am dezvoltat o mare obsesie pentru ele, cred ca am 20 de palarii.

Blondul este o culoare, pe cat de frumoasa, pe atat de pretentioasa. Cum ti-l pastrezi sanatos si stralucitor?

Din pacate am avut multe experiente neplacute la saloane si tocmai din acest motiv m-am hotarat sa ma vopsesc singura. Fac deja acest lucru de aproximativ 6 ani. Si tot de atunci am descoperit gama rosie de la Wella Profesional de sampon si masca. In fiecare zi folosesc uleiul de la Moroccanoil. Iar o data pe saptamana imi fac o masca din ulei de cocos si de ricin

Citește și:

Hmm... cu ce culori asortezi cel mai bine blondul?

Ma machiez cat pot de natural cu bej si maro. Iar daca vorbim despre haine, fiind blonda, cred ca cel mai mult ma avantajeza rosul si negrul. Dar imi plac foarte mult si albul si albastrul.

Este adevarat ca domnii prefera blondele?

Habar nu am. Prefer sa cred ca domnii nu se uita doar la culoare parului.

Datorita job-ului, tenul tau interactioneaza mereu cu produsele cosmetice. Ne poti dezvalui cum decurge procesul de demachiere?

Niciodata nu folosesc servetele demachiante. Mereu ma demachiez cu gelul de curatare Normaderm de la Vichy. Si folosesc o singura crema pentru fata de la Kiehl’s.

Este ceva ce ai schimba la tine?

Da, anii (n.r.: rade). Imi doresc sa am iar 18 ani (n.r. :rade).

Extensiile de par si de gene au ajuns de curand printre preferatele tinerelor. Ai apelat pana in prezent la ajutorul lor? Le recomanzi?

Citește și:

Nu si nu (n.r.: rade).

Ce nu iti lipseste niciodata din geanta?

Telefonul, rujul, parfumul, servetelele umede.

Ajuta-ne sa ne organizam trusa de machiaj pentru vacanta la mare!

Eu cred ca avem nevoie numai de rimel si gloss. Iar acestea sa fie folosite DOAR la cina, nicidecum la plaja.

Sfaturi de viata si o vorba frumoasa pentru doamne si domnisoare

Din nefericire, sunt multe femei care isi pierd incredere in ele din cauza tiparelor de femei pe care le vedem in reviste si la tv. Ce ar trebui ele sa stie pentru a se accepta asa cum sunt?!

Trebuie sa fie constiente ca nu exista perfectiune, iar ce vedem noi in reviste este photoshopat.

Generatiile care vin se grabesc sa se maturizeze. Ce sfat ai oferi adolescentelor care refuza sa isi accepte varsta.

Sa se gandeasca mereu ca timpul este dusmanul nostru, este singurul care nu poate fi dat inapoi.

Citește și:

La final, o vorba de ramas bun!

Sa ramaneti frumoase, sanatoase si fericite!

Sursa Foto: instagram.com/anastancu, facebook.com/AnamariaStancuIonescu

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.