Setari Cookie-uri

Alina Vlad: secretele unei shopaholice

Daca vrei un sfat bun si sincer, fie legat de frumusete, produse cosmetice sau carti, fie in ceea ce priveste barbatii sau viata, caut-o pe Alina Vlad! Este o fire deschisa si para sa aiba mereu un raspuns potrivit pentru orice intrebare. Ascultand-o, am inteles de ce i se mai spune "diva", dar si de ce unei femei frumoase si puterncie ii este greu sa tina un barbat langa ea.

Buna, Alina! Spune-mi... de cat timp esti shopaholica?

Buna ziua! Si multumesc foarte mult ca mi-ati oferit sansa sa vorbesc despre mine si pasiunile mele. Cred ca am fost dintotdeauna o shopaholica... dar recunosc ca am devenit inraita in momentul in care am primit primul meu salariu. Bineinteles ca toti banii ii dadeam pe haine, fiind pasionata de moda. Intotdeauna mi-a placut sa port haine noi. Cred ca am o obsesie!

Stiu ca este greu sa te decizi asupra acestui raspuns, dar te-as ruga sa imi spui trei mari satisfactii pe care ti le-a adus blogul.

Una dintre cele mai mari satisfactii pe care mi-a adus-o este, recunosc, increderea in mine. Atunci cand afli ca atat de multe persoane iti citesc blogul si te apreciaza, atunci cand primesti mesaje de multumire si ti se spune ca ai oferit inspiratie si sfaturi, ti se umple sufletul de bucurie. A doua mare satisfactie este faptul ca am avut posibilitatea sa particip la Fashion Week-urile internationale de la Milano si Paris si am vazut Live doua dintre cele mai fabuloase show-uri de moda: Dolce & Gabbana si Philipp Plein. Sper ca pe viitor sa pot ajunge la toate cele patru Saptamani ale Modei care se desfasoara in decurs de o luna. Este extrem de obositor, dar nimic nu se compara cu atmosfera de acolo si cu "excitement-ul" acela. A treia mare satisfactie este faptul ca iubesc ceea ce fac. Stii cum se spune: "Fa ceea ce i i place si nu va trebui sa muncesti nici macar o zi din viata ta".

Citește și:

Bloggerite Romania: Alina Vlad

Am dat de curand peste un citat al lui Steve Jobs, care m-a pus pe ganduri: "Vei ajunge sa gasesti ceea ce iubesti si acest lucru nu este valabil doar in privinta slujbei, ci si in privinta sufletului pereche. Munca va umple o mare parte din viata ta si singura modalitate de a fi cu adev rat mul umit este sa faci ceea ce vrei si ceea ce crezi ca este munca frumoasa. Si singurul mod de a face asta este sa iubesti ceea ce faci. Daca inca nu ai gasit-o, caut-o in continuare si nu te resemna. Inima te va atentiona cand ai gasit-o!". Sunt foarte fericita ca mi-am descoperit aceasta latura creativa chiar si dupa atatia ani si ca m-am apucat de blogging. Recunosc insa ca mi-am dorit tot timpul sa lucrez in Fashion si acum am ocazia sa o fac. Si inima m-a atentionat ca am gasit exact ceea ce imi doream sa fac!

Cat de greu este sa impaci acest hobby cu job-ul si viata sentimentala?

Citește și:

Aceasta este o intrebare dificila si pe care ma asteptam sa o puneti. Sincer va spun ca viata mea sentimentala este la pamant. Hobby-ul acesta de "Fashion Blogger" sau "Diva", cum mi se mai spune, nu se impaca cu nici o relatie. Barbatii fug de mine si se simt intimidati. De fapt aceasta este o realitate a zilelor noastre. Este foarte greu sa poti accepta langa tine, ca barbat, o femeie puternica, independenta si care doreste incredere, sustinere morala si libertatea necesara pentru a face toate aceste lucruri. Va marturisesc ca primesc mesaje zilnic, de la barbati care ma plac, si care imi spun ca viata mea este prea "glamour" si ca ei nu ar putea niciodata sa stea cu o femeie ca mine. Sau ca nu stiu daca imi pot oferi ceea ce imi doresc eu. Ceea ce ma intristeaza foarte tare si ma face sa imi pierd orice speranta!

Citește și:

Ceea ce nu stiu barbatii, este ca atunci cand o femeie iubeste cu adevarat va face tot posibilul ca relatia sa mearga si isi va face timp special pentru el si pentru familie, indiferent ca are doua job-uri sau multe task-uri de indeplinit.

Inainte sa vorbim despre trucurile tale de infrumusetare si idei de look-uri, vreau sa te intreb:

Care este articolul vestimentar cel mai scump din garderoba ta?

Cel mai scump articol vestimentar este o Geanta Chanel pe care am primit-o cadou.

Dar cel mai ieftin produs cosmetic de care nu te poti desparti?

Cel mai ieftin produs cosmetic pe care il am este Anticearcanul de la Flormar care mie mi se potriveste perfect. Nu am tendinta sa folosesc cele mai scumpe produse, ci doar pe cele mai eficiente.

Fashion Tips

Sa ne inchipuim urmatoarea situatie: se termina programul de la munca si trebuie sa ajungi intr-o ora in oras, acolo unde prietenele te asteapta intr-un pub. Cum transformi rapid look-ul casual de la job cu cel potrivit pentru o iesire in oras?

Citește și:

Probabil ca imi voi schimba pantofii cu o pereche de sneakersi sau invers. Sau imi voi pune o rochie mai sexy si voi adauga un ruj rosu. Am norocul sa am un job flexibil unde ma pot imbraca cum vreau eu. Deci nu trebuie sa fac prea multe schimbari.

Bloggerite Romania: Alina Vlad


Care sunt culorile predominante in garderoba ta?

In garderoba mea gasesti toate culorile, pentru ca nu imi plac restrictiile. Chiar imi place sa ma imbrac mereu diferit si sa incerc foarte multe stiluri. Iar vara obisnuiesc sa ma imbrac foarte colorat. Culoarea mea preferata este rosu si o veti regasi mereu in dulapul meu. Majoritatea rochiilor mele sunt rosii.

Ce articol vestimentar iti lipseste din dulap si iti doresti cu ardoare sa il ai?

Aici as putea sa iti fac o intreaga lista. In momentul de fata imi doresc cu ardoare o geanta YSL si o pereche de sandale Valentino. Si intreaga colectie Spring/Summer 2016 Dolce & Gabbana.

Citește și:

Vine vara si toate ne dorim sa purtam haine cat mai racoroase si cat mai lejere... care sunt cele cinci produse vestimentare si/sau accesorii pe care tu le porti in zilele toride pentru a te impaca mai bine cu soarele?

Imi place sa port rochii albe din bumbac cu broderii, accesorizate cu o pereche de espadrile sau sandale cu talpa joasa. Sau rochii din voal cu palarii si ochelari de soare.

Costum de baie intreg sau doua piese?

Ambele. Atunci cand doresc sa ma bronzez voi purta costum din doua piese, dar la piscina voi opta pentru un costum intreg. Vara trecuta m-am indragostit de un costum de baie intreg cu franjuri, rosu, si nu a mai contat ca nu ma bronzez peste tot.

Beauty, make-up & hair

Cum reusesti sa oferi stralucire si rezistenta parului tau?

Am un par foarte sanatos deoarece mi-am pastrat culoarea naturala mult timp, eu fiind bruneta. Asa ca nu am un ritual de ingrijire al lui. Acum, de exemplu, folosesc produsele de ingrijire de la Elgon Romania pentru ca am descoperit ca sunt foarte bune. Primesc foarte multe produse gratuite pentru a le incerca asa ca folosesc cam tot ce prind in mana.

Citește și:

De ce ar trebui sa tina cont o femeie ca sa isi pastreze cat mai mult timp parul sanatos, indiferent de culoarea pe care o alege?

In primul rand un par sanatos cred ca este dat si de alimentatia noastra dar si de felul in care il ingrijim zi de zi. Apoi, daca va doriti un par sanatos trebuie sa folositi o masca de par dupa fiecare spalare si sa aveti grija sa nu exagerati cu placa sau ondulatorul de par.

Crezi in puterea miraculoasa a uleiurilor naturale?

Da, cred ca este foarte bine sa le folosim in general. Eu nu prea folosesc pentru ca merg foarte des la coafor si hair-stilistii mei au grija de parul meu.

Extensii de par si extensii de gene... sunt doua produse la mare cautare in zilele noastre. Care este parerea ta vis-a-vis de ele?

Nu am folosit niciodata extensii de par si nu cred ca voi folosi. Poate doar pentru vreo sedinta foto unde va fi absolut necesar. Eu sunt adepta stilului natural. Desi folosesc extensii de gene si nu mai pot renunta la ele. Recunosc ca am devenit dependenta de ele, pentru ca sunt extrem de comfortabile si imi confera acel look irezistibil. Am o viata extrem de agitata si dimineata cand ma trezesc nu trebuie sa ma mai machiez datorita extensiilor de gene.

Ce tip machiaj alegi pentru o zi obisnuita?

In timpul zilei nu prea ma machiez, iar daca o fac port un machiaj natural. Ma machiez doar pentru evenimente sau cand ies in oras.

Care sunt produsele de ingrijire preferate?

Nu pot spune ca am produse de ingrijire preferate. Mai ales de cand sunt blogger incerc foarte multe produse noi pe pielea mea. Recent m-am indragostit de samponul uscat de la MoroccanOil care este foarte eficient atunci cand nu am timp sa ma spal pe cap. Ca produse de make-up preferatele mele sunt: pudra Mac Cosmetics, Fondul de ten YSL Youth Liberator Serum si rujurile Chanel. Si creionul de sprancene de la Bobbi Brown care este absolut demential. Va recomand cu incredere produsele de make-up Bobbi Brown.

Care este parfumul tau preferat?

Parfumul meu preferat este indiscutabil Alien de la Thierry Mugler. Dar recent m-am indragostit de "Lys Fume" de la Tom Ford.

Bloggerite Romania: Alina Vlad

Ce inseamna pentru tine frumusete naturala?

"Secretul frumusetii depinde de fiecare dintre noi!". Dupa parerea mea fiecare femeie se naste cu o frumusete unica si naturala, care trebuie doar desavarsita prin mici schimbari si imbunatatiri. Insa orice este dus la extrem, mutileaza si denatureaza frumusetea adevarata. Nu lasa parerile celorlalti sa iti defineasca frumusetea si nu incerca sa tintesti la femei pe care altii le considera frumoase. Fiecare femeie este unica si frumoasa in felul sau! Tocmai de aceea eu am ales sa raman naturala, desi mi s-a spus de nenumarate ori ca ar trebui sa imi operez nasul, sa imi maresc buzele. Nu le condamn pe cele care au facut-o. Fiecare este liber sa faca ce doreste cu viata sa. Insa eu consider ca Frumusetea este in primul rand o stare de spirit. Iar cel mai important este sa te accepti si sa te iubesti pe tine insuti. Daca tu nu te placi si nu ai incredere in tine, cum ai vrea sa fii placuta de ceilalti?

Placandu-te si iubindu-te pe tine, vei deveni din ce in ce mai frumoasa. Pentru ca frumusetea inseamna pofta de viata, inseamna dorinta de a te darui lumii cu tot ceea ce ai mai bun. Frumusetea inseamna o inima buna si calda, ochi senini si zambete care pot umple sufletele cu soare. Frumusetea inseamna originalitate. Frumusetea inseamna feminitate si eleganta. Frumusetea inseamna incredere de sine si siguranta!

Ai un citat preferat despre frumusete?

Am mai multe citate preferate dar cele dupa care ma ghidez sunt : A smile is the most beautiful curve on a womans body! Beauty begins with the moment you decide to be YOURSELF!

Ai spus despre tine ca ai fost dependenta de citit pana la 20 de ani. In cazul asta, te rog sa faci un Top 5 al cartilor tale preferate!

1. Pe aripile vantului – Margaret Mitchell. 2. Confessions of a Shopaholic – Sophie Kinsella. 3. Ciresarii - Chirita Constantin. 4. Singur pe lume – Hector Malot. 5. La rasarit de Eden – John Steinbeck.

Iti multumesc mult pentru raspunsuri! In incheiere, imi place sa cer un sfat, o vorba sincera din partea invitatelor mele pentru femeile care ne urmaresc. Care este al tau?

Ca sa devii femeia care iti doresti sa fii trebuie sa te simti comfortabil in pielea ta si sa ai incredere in tine. Asa ca nu uita: Always be yourself! Cele mai frumoase, spectaculoase, memorabile femei sunt cele care refuza sa se scuze pentru silueta, varsta, stil, atitudine, reactii, alegeri proprii. Isi poarta propria persoana cu dezinvoltura, cu gratie, cu naturalete, cu umor si incredere! Frumusetea se invata! Perfectiune nu exista!

Sursa Foto: Arhiva Personala

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.