Setari Cookie-uri

Advertorial Dorinta ta, un par perfect in fiecare zi!

Alege ingrijirea experta Elseve! Exista o solutie pentru fiecare problema a parului tau.

advertorial

Un par sanatos este intotdeauna unul dintre cele mai frumoase accesorii cu care o femeie se poate lauda. Parul este compus in proportie de peste 90% din proteine, asadar adoptarea unei diete sanatoase si a unei ingrijiri speciale sunt o parte esentiala din mentinerea unui par hidratat si stralucitor.

Multe femei aleg produsele de ingrijire pentru par in functie de culoarea ambalajului si pret. Ceea ce multe nu stiu este faptul ca fiecare par este diferit - si are nevoie de sampon, balsam si masca realizate special pentru tipul firului de par.

Cum putem avea un par perfect in fiecare zi?

Gamele Elseve ofera solutii personalizate pentru ingrijirea fiecarui tip de par. Fiecare gama are o formula speciala cu ingrediente active si tehnologie de ultima generatie, ce este destinata unei anumite probleme, cu beneficii specifice pentru fiecare tip de par.

Exista o solutie Elseve pentru fiecare problema a parului.

Iata care sunt cele sase game Elseve.

1. Elseve Total Repair

Gama Total Repair (Alb) este creata special pentru parul deteriorat. Aceasta hraneste firul de par de la radacina pana la varfuri, protejeaza impotriva razelor UV si reface bariera protectoare naturala a parului.

Aplicare dupa aplicare, parul este ca nou… si nici nu mai trebuie tuns.

Serul tratament patrunde in profunzime in interiorul firului de par, hidratandu-l de la interior catre exterior.

2. Color Vive – Rosu

Pentru persoanele cu parul vopsit, Color Vive (Rosu) este gama ideala. Aceasta contine trei produse: sampon, balsam si ulei extraordinar, care fixeaza culoarea in interiorul fibrei capilare. Secretul gamei se ascunde in formula inovatoare, care ajuta la regenerarea, protejarea si vitalizarea parului vopsit. Chiar si dupa numeroase spalari, culoarea isi mentine intensitatea, profunzimea si stralucirea.

3. Arginine Resist – Mov inchis

Gama Arginine Resist (Mov inchis) este dedicata persoanelor cu firul de par subtire si fragil. Aceasta actioneaza inca de la radacina, hranind bulbul fibrei capilare si fortifica firul de par pe intreaga lungime.

Lotiunea Double Elixir este un tratament intensiv care hraneste firul de par din interior catre exterior, oferindu-i stralucire si vitalitate.

4. Ulei Extraordinar – Galben

Persoanele cu parul uscat au nevoie de gama Ulei Extraordinar (Galben), o formula nutrititva revolutionara pentru parul uscat, care hraneste, repara si transforma parul instantaneu, de la radacina pana la varfuri. De asemenea, aceasta potenteaza absorbtia vitaminelor din produsele de ingrijire necesare sanatatii parului, ii ofera o catifelare extraordinara si o stralucire exceptionala.

5. Nutrigloss Luminizer - roz

Produsele din gama Nutrigloss Luminizer (Roz) contin cea mai avansata tehnologie cu glicocel, care ofera parului o stralucire intensa inca de la prima aplicare. Samponul are rolul de a elimina toate impuritatile care impiedica reflexia luminii de pe suprafata fibrei capilare, in timp ce balsamul hraneste si ofera stralucire. Spray-ul gloss catifeleaza fara a incarca parul.

6. Fibrology Albastru

Gama Fibrology (Albastru) de la Elseve este special creata pentru parul subtire si are rolul de a mari diametrul fibrei capilare, oferind astfel volum. Datorita hranirii si hidratarii profunde, firul de par capata volum si greutate.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima utilizare a celor doua produse de ingrijire (sampon si balsam), parul fiind mai voluptos si mai dens.

Afla ce tip de par ai si poti castiga GAMA TA ELSEVE pentru un an! Descopera mai multe pe www.elseve.lorealparis.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.