Setari Cookie-uri

Despre muzica si frumusete, cu Mellina

Mellina, interpreta hit-ului "Poza de album" (o colaborare de succes cu Vescan), pregateste lansarea primului sau material discografic, asa ca mi-am propus sa aflu mai multe detalii despre acest album. Insa nu se putea sa fac acest interviu fara sa aflu de la talentata cantareata si cateva trucuri de ingrijire si de infrumusetare.

Buna, Mellina! Am auzit ca te pregatesti de lansarea primului tau album muzical si mi-am zis ca trebuie sa stau cu tine de vorba despre planurile tale, dar si sa obtin trucuri si sfaturi de infrumusetare pentru cititoarele noastre.

Pentru inceput, vorbeste-mi putin despre album.

Hello! Da, asa e, lucrez cu drag si spor la primul meu album, iar prima piesa de pe acest material o voi lansa in toamna. Am 9 piese pe album pana acum. Sunt piese pe care le am compus chiar si acum 3 ani. Albumul reprezinta trairile mele din ultimii ani.

Spuneai ca ai realizat deja sedinta foto pentru coperta si promovare. Din ce articole vestimentare a fost alcatuita tinuta vestimentara?

Am vrut sa facem ceva foarte simplu, PERSONAL. Sunt imbracata intr-o camasa alba, iar la par si la machiaj am adoptat un wet look.


Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Comod, lejer. Port tocuri doar cand este necesar.

Citește și:

Mellina

Este vara. Cum arata outfit-ul tau pentru o cina romantica pe malul marii?

O rochita lejera si niste sandale cu talpa joasa.

Si pentru o petrecere cu prietenii la malul marii?

Un t-shirt si niste blugi scurti pentru a ma putea desfasura in voie.


Cat timp petreci in fata oglinzii si a dulapului inainte sa iesi din casa?

Sunt un om destul de hotarat din punctul asta de vedere. Imi aleg foarte repede tinuta pe care urmeaza sa o port, iar in ceea ce priveste machiajul, nu imi ia mai mult de 5 - 10 min, pentru ca in zilele obisnuite aleg un machiaj cat se poate de natural.

Ce produse folosesti pentru machiajul natural?

Incep cu o crema de fata (Cosmetic Plant - firma romaneasca) , apoi BB Cream de la Garnier, pudra, rimel, fard de sprancene (toate de la Flormar). Nu folosesc produse foarte scumpe pentru ca sunt foarte multumita si de firmele mai mici.

Citește și:

Cat de importanta este frumusetea in cariera de artist?

In general, nu numai in cariera de artist, este important sa fii un om prezentabil, ingrijit. Dar din punctul meu de vedere cel mai important pentru un artist sunt piesele.

Ai un citat preferat despre frumusete?

Frumusetea vine din interior.


Mellina

Cand te-ai uitat ultima oara cu admiratie in oglinda?

Cu admiratie parca e prea mult spus. Cand ma uit in oglinda, sunt multumita de ce vad.

In viata trebuie sa ne ingrijim de trup, suflet si minte. Cat timp aloci fiecaruia dintre ele?

Asa este. Si de multe ori uitam sa avem grija de ele. Eu ma duc la sala de cate ori reusesc. Incerc sa mananc sanatos (nu reusesc de fiecare data) si incerc sa gandesc pozitiv.


Ai citit o carte sau ai vazut un film care ti-a influentat viata?

Hmm... Nu mi s-a intamplat sa am vreo revelatie de la un film sau o carte. In general oamenii mi-au influentat si imi influenteaza viata. De la ei invat, ma inspir...

Citește și:

La final, am rugaminte sa transmiti un sfat doamnelor si domnisoarelor care ne urmaresc!

Este important sa avem grija de tenul si corpul nostru dar sa nu uitam sa avem grija si de sufletul nostru.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.