Setari Cookie-uri

Adevarul despre celulita. Care sunt metodele cele mai eficiente care o elimina definitiv

Daca vrei cu adevarat sa tratezi celulita in mod corect si sa previi aparitia ei, exista cateva modalitati sigure care iti vor oferi o piele ferma.

celulita

Aproximativ 90% dintre femei au celulita, noteaza site-ul bodybuilding.com, iar pentru a o face uitata nu este niciodata suficient un singur ingredient minune. Daca vrei cu adevarat sa tratezi celulita in mod corect si sa previi aparitia ei, exista cateva modalitati sigure care iti vor oferi o piele ferma, lipsita de inesteticul aspect de coaja de portocala. Iata despre ce e vorba:

Metode noi pentru o problema veche

Celulita le afecteaza in aceeasi masura si pe femeile suple, cat si pe cele mai plinute, asa ca problema trebuie tratata in profunzime si nu este suficienta o cura de slabire. Profesionistii in ale cosmeticii au dezvoltat o multime de metode noi pentru a le oferi femeilor o piele ferma si frumoasa.

De pilda, cu acest tratament impotriva celulitei vei avea parte de tonifiere in straturile cele mai profunde ale pielii, iar o singura sedinta reduce de la 1 la 3 centimetri in circumferinta. Cremele din comert sau alte tipuri de leacuri minune nu vor putea niciodata sa dea rezultate atat de rapide si de durabile precum acest tratament profesionist, iar pretul este unul pe care si-l permite orice femeie.

Citește și:

combaterea celulitei

Mancarurile ce contribuie la aparitia celulitei si cele care o vor preveni

Pentru a obtine rezultate durabile impotriva celulitei este foarte important sa iti impui si un regim alimentar care sa favorizeze eliminarea ei si care sa te ajute sa obtii trupul pe care l-ai visat. Primul si cel mai important pas este reducerea cantitatii de sare pe care o consumi. Ea duce la retentia de apa, care provoaca aparitia celulitei. Este recomandat sa nu consumi mai mult de 2 cesti de cafea pe zi, sa eviti nicotina si alcoolul, alimentele conservate (carnea, supele, pateurile).

De cealalta parte, exista si alimente care te vor ajuta sa lupti impotriva celulitei. Potrivit shape.com, printre acestea se numara: alimentele din cereale integrale, cele cu grasimi sanatoase precum avocado, nucile, uleiul de masline. O alta regula pe care ar trebui sa o urmezi este sa mananci un aperitiv inainte de masa – cateva felii de morcov sau o tija de telina apio reprezinta aperitive sanatoase care te vor determina sa mananci mai putin la masa.

Citește și:

Exercitiile fizice potrivite pentru a elimina celulita

Stii deja ca pentru un corp frumos si sanatos miscarea este esentiala. Exercitiile fizice te ajuta sa iti mentii silueta, fiind in acelasi timp si o modalitate de relaxare si de eliminare a stresului. Ele te ajuta si daca vrei sa elimini celulita, insa trebuie sa stii exact ce ai de facut. Bineinteles, nimic nu iti poate face rau atata vreme cat este miscare, insa unele exercitii lucreaza in mod deosebit partile corpului afectate cel mai des de celulita.

Genoflexiunile te ajuta sa scapi de celulita din zona coapselor. Pentru zona feselor, de mare ajutor este exercitiul in care stai in coate si genunchi si intinzi, pe rand, cate un picior. Fandarea cu un picior pe un scaun este si ea de ajutor, noteaza prevention.com, un site unde vei gasi si alte exercitii pentru a ameliora celulita.

Citește și:

fara celulita

Trucuri pentru acasa

Daca vrei sa apelezi la tratamente naturiste pe care sa le pui in practica singura, acasa la tine, trebuie sa stii ca vei avea nevoie de o perioada mai lunga de timp si de aplicari repetate pentru a vedea rezultate.
Unul dintre remediile cele mai cunoscute este zatul de cafea. Amesteca-l cu ulei de masline si maseaza zonele afectate de celulita. Impacheteaza cu folie alimentara si ramai asa pentru o jumatate de ora. Cand clatesti zona, alterneaza apa calda cu cea rece.

Piseaza cateva capsule de spirulina, amesteca praful cu o crema de ardei iute si maseaza zonele afectate. Clateste dupa circa 20 de minute. Un alt tratament pe care ti-l poti face acasa este cel pe baza de argila. Amesteca argila cu putin ulei de cocos, aplica pe piele, infasoara cu folie alimentara si lasa amestecul sa actioneze pentru o ora – doua. Dupa ce timpul s-a scurs, clateste cu apa calduta.

Tu cum lupti de obicei impotriva celulitei? Te bazezi pe un anumit tratament?

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.