Setari Cookie-uri

Cum ne demachiem corect?

Cel mai bun sfat de ingrijire pe care il vei primi si pe care trebuie sa il urmezi cu strictete ramane: nu te culca niciodata cu machiajul pe fata!

Eu am ajuns in punctul acela in care atunci cand pun capul pe perna si imi aduc aminte ca am fata acoperita de fond de ten si genele pline de rimel ma simt extrem de vinovata si nu pot sa dorm linistita.

Cred ca este de bine, pentru ca efectele nu intarzie sa apara dupa doar o seara in care am dat voie machiajul sa imi intre in piele.

Pentru linistea mea si pentru ca tenul meu sa fie fericit si sanatos, am facut din procesul de demachiere un ritual de care sunt tare mandra si care ma relaxeaza.

Dau drumul la muzica, ma asez pe scaun in fata oglinzii si imi rasfat tenul cu urmatoarele produse naturale:

Lapte demachiant

Folosesc de cateva luni bune o combinatie miraculoasa de demachiant si tonic cu ulei de Rosa Mosqueta de la Bioearth. Ma declar extrem de satisfacuta!

Uleiul de Rosa Mosqueta contribuie la regenerarea celulelor si recapatarea elasticitatii cutanate, combate si previne imbatranirea prematura a tesutului cutanat, reda frumusete si stralucire tenului.

Citește și:

Demachiantul cu ulei de Rosa Mosqueta este ideal pentru toate tipurile de piele.

Lotiune tonica

Desi demachiantul meu contine lotiune tonica, mi se pare ca niciodata nu este de ajuns.

Asa ca am ales de la Bio - Cosmetics lotiunea tonica cu apa de trandafiri. Are proprietati hidratante, revigorante si calmante si este recomandata pentru pielea sensibila si hiper-reactiva.

Crema pentru zona ochilor

Dupa ce am demachiat foarte bine tenul (imi dau seama de asta in momentul in care pe dischete nu mai observ strop de murdarie), incep hidratarea.

Aplic in primul rand o crema pentru zona din jurul ochilor. Retinolo Bv Plus este un produs delicat cu pro-retinol, colagen vegetal, acid hialuronic si extract de ginseng.

Crema de fata

Hidratarea este partea mea preferata. Sa intind pe fata crema care stiu ca ofera sanatatea si prospetime tenului meu imi da un sentiment placut, un sentiment de responsabilitate si energie.

Citește și:

Pentru ca suntem predispuse la imbatranire inainte de timp (datorita multimii de produse cu care ne incarcam tenul), am ales sa folosesc o crema de noapte anti-imbatranire.

De ce este bine sa ne dam cu crema de noapte? Pentru ca profita de perioada de repaus, moment in care pielea devine mai receptiva la tratamente.

Produse pentru demachiat

Crema pentru zona ochilor: 46 lei; Crema de noapte: 67 lei

Lapte demachiant: 72 lei; Lotiune tonica: 42,97 lei

Masca pentru fata

Cand am ceva mai mult timp la dispozitie, imi place sa acord si mai multa atentie ingrijirii tenului meu.

Asa ca incerc, saptamanal, sa aplic o masca de fata. Uneori amestec chiar eu ingredientele, alteori folosesc o masca cu namol din Marea Moarta. Simt cum imi energizeaza si imi vitalizeaza pielea, indepartand celulel moarte si impuritatile.

Apa florala

Cand vine vorba de apa florala, prefer apa de trandafiri si apa de albastrele pentru tenul meu.

Citește și:

Apa florala de albastrele este apreciata pentru efectul de calmare a ochilor iritati, atenueaza umflaturile si oboseala ochilor, linisteste pielea iritata.

Poate fi folosita si pentru scalpul sensibil si revitalizarea parului.

2 in 1 Peeling + Masca

Peelingul este o metoda de intinerire faciala care presupune exfolierea epidermei si are rolul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulara.

2 in 1 Peeling + Masca cu extract din orez si castravete este combinatia magica care ma face sa radiez de fericire si sanatate de doua ori pe luna.

Produse pentru ingrijirea tenului Apa de albastrele: 11 lei

Masca cu namol de la Marea Moarta: 30 lei

Peeling + Masca cu extract din orez si castravete: 44 lei


Astia sunt pasii pe care ii urmez eu pentru o demachiere sanatoasa.

Daca vreti sa aflati si secretele celebritatilor de peste hotare, va spun ca frumoasa Jennifer Aniston a declarat ca secretul ei consta in folosirea produsele naturale, iar un sfat extrem de important vine din partea celebrei Kim Kardashian:

Citește și:

"Multi ar putea sa spuna ca este o fita, insa in fiecare seara imi curat telefonul mobil, cu putin alcool dezinfectant si un pansament steril.".

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.