Setari Cookie-uri

Beauty Tips & Tricks: cum obtii un smokey eyes ca la make-up artist

9 sfaturi pentru un #SmokeyEyes sexy ca la salon

Tu cum te machiezi azi? Ba nu, spune-ne cat iti ia sa te machiezi? Si mai ales cat iti rezista machiajul de-a lungul unei zile? Ei bine, stim toate ca make-up-ul realizat de un profesionist “tine” mai mult si arata impecabil timp de multe ore. Dar tu nu esti make-up artist, nu? Te contrazicem, de astazi vei fi specialista in Smokey Eyes.

Machiajul Smokey-Eyes este pentru make-up ceea ce este rochia neagra pentru moda. Este o tehnica de machiaj ce avantajeaza pe toata lumea si care nu se demodeaza. Dar poate fi acest stil de make-up efectuat acasa? Astazi iti raspundem pe scurt ca “Da”, si pe lung, ceva mai jos! Ready, set, Smokey!

1. Indiferent de machiaj, alege “baza sanatoasa”. Adica demachiere, tonifiere, hidratare.

Demachiant - 44 lei

Tonic hidratant - 27,90 lei

Tonic cu vitamine - 49.9 lei

Citește și:

2. Aplica apoi un fond de ten rezistent. Poti adauga putin corector iluminator dar neaparat dupa fondul de ten, alege pudra ce are rolul de a fixa baza make-up-ului tau. Alege o pudra compacta pe care sa o porti in geanta, pentru mici retusuri. Toate acestea se aplica pe toata fata, inclusiv pe buze (astfel fixezi si rujul sau gloss-ul)

Fond de ten - 58 lei

Iluminator - 29 lei

Pudra compacta - 45,90 lei

3. Aplica pe toata pleoapa mobila fardul de culoarea pe care ti-o doresti pentru Smokey Eyes – negru, gri, maro, violet, roz, verde, albastru, kaki.

Fard - 20,25 lei

4. Contureaza pleoapa superioara cu dermatograf negru. Iata cum: priveste in jos si deseneaza cateva puncte intre gene, de acolo uneste punctele cu dermatograful sau cu eye-liner lichid. Realizeaza o trecere, estompand linia trasata cu creionul catre fard, cu ajutorul unui buretel din latex.

Citește și:

Creion - 12,99 lei

5. Alege un fard mai inchis pentru a sublinia si mai mult trecerea de la contur la fardul initial, fara a te apropia prea mult de coltul intern al ochiului.

6. Daca doresti sa adaugi si o mica forma de cat-eye, formeaza cu fardul mai inchis o coada catre arcade si estompeaza bine catre pleoapa.

7. Lumineaza unghiul intern al ochiului cu un fard dechis – de la metalic, la sidefiu, pana la nude sau pasteluri din nuantele dorite.

8. Daca doresti un smokey puternic, contureaza si pleoapa inferioara si cea interna cu creion negru.

9. Aplica mascara, insistand pe genele superioare si ca ultimi pasi, aplica un gloss sau un balsam natural pe buze si mangaie pometii obrajilor cu o tenta de blush soft. Acum ca esti Ready, Set, ramane doar sa Smokey!

Mascara - 41 lei

Blush - 59,5 lei

Luciu buze - 26,13 lei

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.