Setari Cookie-uri

Advertorial 20 de motive sa zambesti in fiecare dimineata

Zambetul ascunde nu doar secretul tineretii vesnice, ci si secretul unui chip frumos!

Oamenii au fost preocupati dintotdeauna de nemurire iar in perioada Evului Mediu a inceput cu adevarat cautarea elixirului care sa dea viata vesnica. Nicholas Flamel este unul dintre numele direct legate de alchimie si de imortalitate. Se spune despre el ca a descoperit Piatra Filozofala, o substanta care ar fi inzestrata cu capacitatea de a transforma metalele obisnuite in aur si argint. De asemenea, legendele spun ca Piatra Filozofala avea darul de a prelungi viata la nesfarsit si de a mentine tineretea. Dintre mituri si legende se ridica intotdeauna samburi de adevar insa in acest caz, secretul tineretii este accesibil fiecaruia dintre noi, este la indemana, functioneaza 100% si este lipsit de orice costuri: zambetul. In spatele acestui gest atat de simplu se ascund intotdeauna povesti si lectii de viata, experiente irepetabile si incarcate de emotie pentru fiecare dintre noi. Singurele urme lasate de toate acestea raman doar in suflet iar ridurile sapate pe chip in urma trecerii timpului si a zambetelor sunt sterse de gama Liftactiv de la Vichy. Fiecare zi este un nou inceput, o pagina alba pe care o poti umple cu evenimente fericite si impliniri, ca o mica sarbatoare pe care ti-o poti darui tie in fiecare dimineata. Sarbatoreste-ti zambetul in fiecare zi cu gama Liftactiv de la Vichy!

Dragostea este cea dintai sursa de fericire pentru fiecare femeie iar aceasta face parte din vietile noastre intr-o multitudine de forme. Afectiunea sincera primita neconditionat de la oamenii importanti din vietile noastre trebuie sa fie primul motiv pentru care zambesti in fiecare zi!

Imposibilul nu exista iar femeile demonstreaza din plin acest lucru. Dincolo de hainele atent ales, de ingrijirea oferita tenului si de gratia miscarilor, se afla sufletele darze ale femeilor care nu renunta la scopurile lor.

Fiecare zi este un dar si trebuie sa te bucuri de ea in ciuda fiecarui obstacol. Piedicile care apar in viata ta, si inevitabil se vor ivi, nu sunt menite sa te opreasca din drum ci sa te intareasca si sa iti ofere lectii pretioase. Intampina-le cu un zambet!

Experientele, dorintele si aspiratiile tale, gandurile si emotiile sunt irepetabile si fac din tine o persoana unica! Din miliardele de suflete din lume, prezenta ta este cu totul speciala!

Zambetul tau poate fi cheia catre inima persoanei iubite! Poarta-l in fiecare zi!

Poarta-ti trecutul cu mandrie pentru ca este o parte a omului care ai devenit astazi insa nu lasa experientele mai putin placute de atunci sa iti afecteze prezentul atat de pretios! Cea mai buna modalitate de a sterge umbrele trecutului este sa zambesti acum asa cum gama Liftactiv de la Vichy sterge urmele timpului de pe chipul tau!

Traiesti astazi intr-o lume plina de posibilitati si de resurse pe care le poti folosi in avantajul tau astfel incat tu sa ajungi cea mai buna versiune a ta si sa iti implinesti potentialul uman!

Vietile noastre se aseamana cu o gara aglomerata din care oamenii vin si pleaca. Lasa-i liberi pe cei care sunt doar in tranzit si intampina-i in fiecare zi cu un zambet pe cei care au ramas alaturi de tine la bine si la greu.

Oriunde te vor purta pasii si orice provocare iti va lansa viata, tu vei iesi intotdeauna cu fruntea sus. Nu uita ca nu fiecare victorie trebuie incununata cu lauri. Cele mai intime si mai pretioase dintre ele sunt incununate de zambete.

Inainte de a iubi pe altcineva, iubeste-te pe tine si toate lucrurile bune care se afla in sufletul tau. Iar daca dragostea atrage dragoste, astfel nu vei fi niciodata singura.

Slabiciunile omenesti si cumpenele grele ale vietii fac parte dintr-o calatorie pe care o incepi in fiecare zi in cautarea potentialului tau maxim.

Ai grija de tine si de frumusetea ta sufleteasca si trupeasca pentru ca esti cel mai pretios bun al tau.

Ofera-ti in fiecare zi o bucata de timp doar pentru tine si pentru starea ta bine. Include in ritualul tau infrumusetare de dimineata un zambet sincer si ingrijeste-ti tenul cu gama Liftactiv de la Vichy.

Da-ti voie sa gresesti ca sa inveti din asta si iarta-te de fiecare data cand o faci.

Nu iti face griji atunci cand nu gasesti o solutie. Acorda-ti putin timp sa respiri si sa te relaxezi, sa gasesti ceva care te va face sa zambesti si in cele din urma, vei reusi sa rezolvi orice.

Viata e prea scurta ca sa te incrunti! In loc sa iti impreunezi sprancenele a suparare, ridica-ti colturile gurii a fericire si recunostinta pentru toti oameni frumosi din viata ta.

Bucura-te sincer pentru succesele celor din jurul tau pentru ca acest lucru nu iti stirbeste cu nimic din reusitele tale.

Tu esti cea mai buna prietena a ta si trebuie sa ai incredere in tine. Construieste aceasta incredere in fiecare dimineata in oglinda prin gestul tandru al unui zambet secret pe care sa il stii doar tu!

Inlocuieste in fiecare zi expresia “imi doresc sa” cu “voi face acest lucru” pentru ca nimic nu iti va sta in cale atunci cand nu te indoiesti de sansele tale.

Zambeste pentru ca nu ai nimic de demonstrat nimanui si esti stapana propriului tau destin!

Rasfata-te in fata oglinzii si ofera-i tenului tau ingrijirea potrivita cu gama Liftactiv de la Vichy pentru ca iti poarta zambetul in lume in fiecare zi!

Foto prima pagina PawelSierakowski/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.