Setari Cookie-uri

Advertorial Chipul tau - Harta starii de bine

Secretul energiei pozitive se afla in zambetul tau!

Un proverb suedez spune ca tenul este oglinda sufletului, lucru care este absolut de netagaduit. Pe chipul tau sunt scrise toate emotiile si toate gandurile tale, trairile si evenimentele care te-au bucurat precum si cele care ti-au innorat ochii.

Expresiile de fericire de pe chipul tau sunt urmele emotiilor tale puternice si trebuie sa le afisezi fara teama de riduri. Pentru estomparea vizibila a acestora, foloseste in fiecare zi produsele din gama Liftactiv de la Vichy. Tenul tau merita ingrijirea potrivita si atenta nu doar pentru ca este o oglinda a sufletului tau ci pentru ca poate fi harta si sursa ta zilnica de fericire.

Transforma-ti dimineata intr-un adevarat ritual de relaxare si de infrumusetare care iti va aduce motive in plus sa iti zambesti in oglinda in fiecare dimineata si un aport considerabil de energie pozitiva. Un astfel de ritual nu necesita mai mult de 15 minute si va fi cu siguranta un inceput minunat pentru orice zi, indiferent cat de incarcata se anunta a fi.

Primul pas pentru ritualul de relaxare este ingrijirea adecvata a tenului. Astfel, prin utilizarea zilnica a produselor din gama Liftactiv de la Vichy ridurile sunt vizibil corectate iar tenul devine mai proaspat. Prin urmare, zambeste fara griji, razi din toata inima, lasa-ti ochii sa se mareasca de uimire in fata propriei frumuseti pentru ca singurele urme care vor ramane sunt amintirile din suflet, nu ridurile de pe chip.
Al doilea pas este masarea fetei. Foloseste-ti ambele maini pentru a pune presiune usoara imediat sub ochi si misca-ti incet mainile dinspre nas spre urechi. Coboara-le incet pe linia maxilarului pana la barbie apoi maseaza aceasta zona timp de 15 secunde. Urca apoi spre obraji si maseaza-i delicat cu palmele folosind miscari circulare. De aici, urca incet spre nas si aplica o presiune delicata asupra sprancenelor, trasand linii imaginare deasupra acestora din mijlocul fruntii spre urechi. Urca delicat si foloseste miscari circulare pentru a masa si fruntea.

In aceasta maniera, iti stimulezi cele mai importante puncte de presiune de pe chip iar cele 15 minute pe care ti le acorzi in fiecare dimineata in fata oglinzii vor deveni rapid unul dintre momentele preferate ale zilei.

Ritual tau zilnic trebuie sa se incheie cu mici promisiuni pe care ti le faci doar tie si care se pot transforma in adevarate mantre pentru starea de bine a sufletului si a trupului:
Imi sarbatoresc frumusetea in fiecare zi.
Zambesc fara grija pentru ca tenul meu arata cel mai bine atunci cand e machiat cu fericire.
Sunt puternica, am incredere in mine iar lumea este terenul meu de joaca.
Iubesc si sunt iubita in fiecare zi.

Foto prima pagina Ollyy/ Shutterstock


Kudika
27 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.