Setari Cookie-uri

Advertorial Dorinta ta, un par perfect in fiecare zi

Trucuri foarte simple pentru a mentine culoarea pe par mai mult timp.

Intotdeauna am avut o pasiune pentru vopsirea parului. Imi place la nebunie sa ma joc cu schimbarile de look, sa incerc tot felul de combinatii de nuante si tunsori. Cele mai interesante culori au nevoie de o ingrijire foarte atenta. Toate stim ca dupa o perioada culoarea incepe sa nu mai fie la fel de stralucitoare si intensa iar parul devine mai uscat si parca lipsit de stralucire.

Din fericire, exista cateva trucuri foarte simple pentru a mentine culoarea pe par mai mult timp.

Hotaraste-te cu privire la nuanta dorita

Stii ce culoare de par vrei sau, mai mult, iti vopsesti tot parul? Vopsitul ombre este inca la moda si arata extrem de bine pe orice tip de par. In plus nu va mai trebui sa iti vopsesti radacinile la fiecare doua saptamani.

Ai rabdare si analizeaza toate optiunile inainte de a lua o decizie finala.

Mergi la salon pentru o schimbare ca la carte

Stilistul stie cel mai bine ce si cat produs trebuie sa foloseasca pentru parul tau. De aceea este important sa mergi la un salon de infrumusetare daca vrei ca parul tau sa arate ca scos din reviste.

Sfat: Daca vrei sa ajungi de la brunet la blond, inzestreaza-te cu multa rabdare si nu incerca niciun experiment acasa. Trecerea trebuie sa fie una treptata, in mai multe sedinte petrecute pe scaunul de la salon.

Cum ai grija de parul vopsit?

Specialistii recomanda sampoanele si balsamurile concepute special pentru parul vopsit.

Eu am mare incredere in samponul Elseve Color Vive care, datorita ingredientelor atent alese, elimina toate impuritatile care impiedica reflexia luminii de pe suprafata fibrei capilare si ofera stralucire intensa pana la 48 de ore de la folosirea acestuia. De asemenea, balsamul din gama Elseve Color Vive nu incarca parul, ajuta la descurcarea acestuia si il face mult mai matasos.

Un truc foarte simplu, dar eficient!

Pentru spalarea parului, foloseste apa cat mai rece (de fapt, cat de rece suporti). Si asta nu doar la prima spalare dupa vopsirea parului, ci tot timpul. O temperatura ridicata a apei grabeste deteriorarea si degradarea firului de par. In schimb, apa rece favorizeaza inchiderea porilor si previne electrizarea parului.

Descopera si tu ingrijirea experta Elseve. Iti recomand sa completezi quiz-ul si sa afli care e culoarea preferata a parului tau.

foto interior si prima pagina: Nina Buday, Shutterstock


Kudika
7 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.