Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa contina trusa de machiaj a unei fashioniste

Daca ai invatat deja tutorialele de make-up pe de rost, este timpul sa iti pui la punct trusa de machiaj!

Universul unei femei poate fi cuprins uneori intr-o banala trusa de machiaj. Acolo se regasesc refugiul, fericirea, entuziasmul, implinirea, speranta si visurile ei.

Daca si tu te simti atrasa de lumea magica a machiajului, ar trebui sa iti urmezi inima, sa dai frau liber imaginatiei si sa investesti in visul tau.

Crema hidratanta si baza machiaj

Regula de aur: nu aplica niciodata fondul de ten fara o baza!

Multe dintre voi folosesc baza de machiaj, altele o crema de fata hidratanta. Eu am aflat ca pentru un machiaj flawless si o protectie sigura poti imbina cele doua produse.

Crema de fata: 37 lei

Baza machiaj: 89,90 lei

Corector si fond de ten

Corectorul si fondul de ten sunt baza unui machiaj impecabil. Chiar am auzit la un moment ca nu este recomandat sa te dai cu fard daca nu ai aplicat si un fond de ten pentru ca s-ar vedea ca... nuca in perete. Si tind da sau dreptate.

Citește și:

Asadar, aplicarea unui corector/anticearcan pentru acoperirea imperfectiunilor in combinatie cu fondul de ten (asigura-te ca nuanta aleasa este apropiata de cea a pielii tale) duce la obtinerea unui ten perfect.

Anticearcan corector: 29 lei

Fond de ten Zero defecte: 53 lei

Kit pentru sprancene

Daca nu v-ati dat seama pana acum, aflati ca se pune mare accent pe sprancene.

Au devenit ca o carte de vizita a femeii, asa ca trebuie sa te asiguri ca le ai mereu ingrijite. Evita sa le subtiezi prea mult, evita sa le scurtezi sau sa le dai un contur exagerat.

Mergi la un cosmetician care stie ce forma ti se potriveste, urmareste tutorialele de pe Facebook si fii fericita posesoare a celor mai frumoase sprancene!

Kit pentru sprancene: 21,99 lei

Creion de ochi si rimel

Cine nu iubeste celebrul creion de ochi (deramatograf) si rimelul? Fara cele doua produse, prea putine dintre noi accepta sa iasa din casa.

Citește și:

Eu, personal, parca simt ca machiajul nu este gata pana nu aplic si oleaca de creion negru in interior. Guilty pleasure.

Creion de ochi: 36,90 lei

Rimel rezistent la apa: 64,90 lei

Ruj rosu si nude

Ideal ar fi sa avem rujuri din orice culoare, nu-i asa?! E visul oricarei femei care si-a dat seama de puterea magica a rujului.

Cele mai importante si cautate, insa, raman nuantele de rosu si nude.

Ruj rosu: 14,99 lei

Ruj nude: 28,07 lei

Bureti si pensule

Aplicarea corecta a fondului de ten se face cu ajutorul unui buretel cosmetic. De ce? Pentru ca iti ofera un control mai bun in cazul produselor cu textura lichida si o aplicare mai precisa a celor pudrate.

In cazul pensulelor, iti recomand sa arunci o privire atenta la cateva tutoriale de make-up pentru a invata care cum se potriveste cel mai bine. Important este sa ti le achizitionezi pentru ca vei avea nevoie de ele!

Citește și:

Bureti cosmetici: 3,95 lei

Set pensule: 89,99 lei

Blush si pudra iluminatoare

Cu o simpla atingere a blush-ului, tenul tau isi recapata instataneu prospetimea si naturaletea. Daca stim cum sa il folosim corect, acest produs ne poate schimba fizionomia fetei si poate scoate din anonimat o fata palida.

Cea mai folosita textura de iluminator este cea sub forma de pudra. Pentru echilibrul machiajului, aplica-o pe anumite puncte strategice: arcul lui Cupidon, puntea nasului, arcadele, zona de deasupra sprancenelor, osul pometelui si centrul pleoapelor superioare.

Blush cu particule irizante: 24,9 lei

Pudra iluminatoare: 49 lei

Eyeshadow palette

O paleta pentru umbre te va ajuta sa (iti) realizezi cele mai deosebite tipuri de machiaj.

O poti alge pe cea cu nuante nude, calde, sau poti opta pentru una ceva mai indrazneata, care contine nuante de albastru, negru, verde si mov.

Citește și:

Paleta Sleek: 61,99 lei

Servetele umede si betisoare make-up

Nu te astepta si nici nu te descuraja daca machiajul nu iti iese bine din prima.

Pastreza in trusa de machiaj un pachet de servetele umede si betisoare care te vor ajuta sa retusezi micile greseli.

Betisoare make-up: 4,06 lei

Servetele demachiante: 8,14 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.