Setari Cookie-uri

Advertorial Sculpteaza-ti genele cu noua mascara L'Oreal Makeup Designer/Paris False Lash Sculpt Black

Mascara L'Oreal Makeup Designer/Paris False Lash Sculpt Black cu efect de gene false

Nu stiu voi cum sunteti, dar pentru mine machiajul ochilor, in special al genelor reprezinta cel mai important pas din rutina de makeup. Intotdeauna mi-a placut sa imi evidentiez ochii cu ajutorul produselor de infrumusetare: creion dermatograf, tus negru, farduri cat mai colorate, mascara, ondulator de gene... numiti-le si va voi spune ca eu le-am incercat pe toate.

Si credeti-ma cand va spun ca stateam chiar si zeci de minute in fata oglinzii pana cand eram multumita de rezultatul obtinut.

Recent, insa, viata mea s-a schimbat radical - cand in redactie am primit pentru testare Mascara L’Oreal Makeup Designer/Paris False Lash Sculpt Black cu efect de gene false am fost cea mai fericita. Mai mult decat o mascara clasica, acesta este un produs de sculptare a fiecarei gene (functioneaza de minune chiar si pe cea mai mica geana).

3 Beneficii WOW intr-un singur produs

Noua mascara False Lash Sculpt promite rezultate incredibile inca de la prima aplicare si actioneaza de la radacina pana la varfuri.

- definire la radacini;

- volum la baza;

- alungire extrema la varfuri.

Pentru un aspect de gene false, insa cat mai naturale, False Lash Sculpt este pur si simplu cea mai buna mascara. Aceasta onduleaza, alungeste, ingroasa si ofera volum genelor.

Cum se foloseste?

Dupa machiajul obisnuit cu fard de pleoape, aplicam produsul de la baza genelor spre varfuri pentru a crea un look perfect de gene false, bine conturate datorita periutei - pieptene pentru sculptare.

Mascara L’Oreal Makeup Designer/Paris False Lash Sculpt este produsul perfect pentru femeile care isi doresc un machiaj elegant si o privire seducatoare.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.