Setari Cookie-uri

Advertorial Glam&Glitz Studio - Experienta unui loc deosebit

Glam&Glitz, un salon de infrumusetare pentru doamnele din Bucuresti.

De cate ori nu ai simtit nevoia de a avea un moment al tau intr-un loc in care sa fii rasfatata, sa uiti de toate problemele si unde frumusetea exterioara sa se imbine armonios cu cea interioara?

De la intrebarea asta a luat nastere ideea studioului Glam&Glitz, aflat pe o straduta linistita din zona de nord a Bucurestiului, studio care ofera servicii de infrumusetare pentru doamne si domnisoare.

Atmosfera calda, prietenoasa si relaxata precum si ospitalitatea si grija pe care o aratam fata de cele care ne trec pragul s-au dovedit a fi mixul perfect pentru a fi prima alegere a multor doamne si domnisoare.

Pentru ca stim cat de mult conteaza evenimentele importante din viata voastra ne dorim mereu sa oferim clientelor noastre o experienta deosebita, cel mai important lucru fiind ca atunci cand pleaca cineva de la noi sa o faca cu zambetul pe buze, sa radieze de fericire, frumusetea ei exterioara sa fie completata de starea de spirit pe care noi am lasat-o in sufletul acelei persoane.

Serviciile pe care noi le oferim: coafor, manichiura, pedichiura si cosmetica sunt realizate in cele mai bune conditii, de catre specialisti in domeniu si la preturi foarte bune.

Acesta este modul nostru de a infrumuseta lumea si ne place sa credem ca o facem frumos.

Pentru mai multe detalii, ne gasiti la numarul de telefon: 0733412022 si la adresa Strada Putul lui Zamfir, nr 21.

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.