Setari Cookie-uri

5 obiecte care te ajuta sa obtii rapid machiajul dorit

Fetelor, daca vreti sa faceti o fapta buna si sa nu mai intarziati la intalnirile romantice, pastrati in trusa de infrumusetare produsele care va ajuta sa obtineti rapid un machiaj impecabil!

Ceea ce barbatii nu or sa inteleaga vreodata este faptul ca a sta in fata oglinzii, femeie fiind, si a te machia este ca si cum un pictor sta in fata panzei si incerca sa dea viata viitorului tablou. Este nevoie de la fel de multa rabdare, atentie si inspiratie ca sa obtii un machiaj care sa iti puna si mai bine in valoare trasaturile fetei si frumusetea.

Asta explica si de ce avem nevoie de ceva mai multe produse in trusa, cum ar fi un burete pentru aplicarea fondului de ten, un intreg set de pensule sau un cleste pentru intors genele.

Buretele oval

Poate ca ar trebui sa incepi si tu sa renunti la folosirea degetelor pentru aplicarea fondului de ten si sa inveti sa “manuiesti” un burete special.

Preferatul tuturor este buretele oval (beauty blender), care ajuta la obtinerea unui finish perfect pentru fondul de ten, dar si pentru intinderea corectorului. Se foloseste prin tapotarea fondului de ten si, atentie!, se spala dupa fiecare aplicare.

Citește și:

Burete oval pentru fond de ten

Beauty Blender: 27 lei

Pensula multifunctionala

Daca crezi ca te descurci mai usor cu pensula decat cu buretele, alege o pensula pentru fata multifunctionala.

Pensula pentru fata Foundation & Counturing Loose Powder Brush asigura aplicarea produselor atat lichide si cremoase, cat si a pudrei sau blush-ului pe fata.

Pensula pentru aplicarea fondului de ten

Pensula: 27 lei

Aqua Mist

Se spune despre Aqua Mist Cupio ca este instrumentul ideal pentru hidratarea tenului sau pentru fixarea machiajului. Folosit inaintea machiajului, vaporii nanometri de dimensiuni extrem de mici sunt absorbiti foarte eficient inainte , iar folosit la sfarsitul machiajului, asigura fixarea perfecta a machiajului.

Produse pentru fixarea machiajului

Aqua Mist: 179,90 lei

Clestele pentru gene

Cine sta departe de extensiile de gene, inseamna ca are un rimel extraordinar de bun sau foloseste clestele pentru curbarea genelor.

Citește și:

Micul instrument se foloseste inainte de a aplica rimelul sau de a incepe machiajul. O sa iti placa garantat rezultatul obtinut!

Cleste pentru gene

Cleste profesional: 11,90 lei

Cherry Full Lips

Pentru ca visam la buze pline si senzuale, dar nu vrem sa apelam la interventii chirurgicale, acum ne putem folosi de trucul dispozitivelor de marire a buzelor.

Cherry Full Lips creeaza un vid care stimuleaza circulatia sangelui si astfel, mareste volumul buzelor, oferindu-le un apect natural si sanatos.

Kit pentru marirea buzelor

Kit pentru marirea buzelor: 188,90 lei


Tu ce alte trucuri sau instrumente cunosti care iti usureaza "munca" atunci cand lucrezi la infrumusetarea ta?

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.