Setari Cookie-uri

Cum scap de pistrui?

Cum se apropie sezonul cald apar si problemele specifice acestuia. O problema de natura estetica o reprezinta pistruii, a caror aparitie este favorizata de lumina solara. Desi cele mai multe persoane posesoare de pistrui sunt deranjate de prezenta acestora

Una dintre cremele ce pot avea oarecare efecte benefice asupra aspectului pistrulilor este cea de galbenele, pe care cel mai bine ar fi sa o achizitionati de la plafar. Puteti de asemenea sa incercati o lotiune pe baza de drojdie de bere si apa oxigenata: amestecati o lingura de drojdie de bere cu doua lingurite de apa oxigenata si curatati zonele cu pistrui. Nu folositi insa foarte des acest tratament, mai ales daca aveti tenul uscat.

O alta lotiune care poate sa reduca pistruii se obtine foarte simplu in felul urmator: fierbeti doua linguri de arpacas in 0,5 L de apa timp de cateva minute. Se strecoara apa apoi se adauga zeama de la o lamaie si o lingurita de miere. Aceata lotiune se foloseste dimineata si seara pe pielea curatata in prealabil.

Mult succes!


Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.