Setari Cookie-uri

Meditatie si armonie prin Feng Shui

Feng Shui reprezinta legatura dintre om si natura bazata pe armonie si energii pozitive. Prin intelegerea mediului inconjurator, putem descoperi combinatia perfecta pentru a absorbi Chi-ul sau energia cosmica.

Feng Shui reprezinta legatura dintre om si natura bazata pe armonie si energii pozitive. Prin intelegerea mediului inconjurator, putem descoperi combinatia perfecta pentru a absorbi Chi-ul sau energia cosmica.

Beneficiile Feng Shui-ului pot fi descoperite prin pozitionarea mobilierului din casa in anumite zone si unghiuri adecvate, bazate pe calcule atente realizate de expertii acestui curent.

Energia Chi

Daca doresti sa descoperi si sa intelegi cum functioneaza Feng Shui-ul, trebuie sa afli mai multe despre energiile pozitive si negative. Energia Chi este o energie invizibila, care se gaseste in atmosfera, in aer precum undele radio sau transmisiile satelitilor planetei noastre. Chi reprezinta o sursa de prosperitate, armonie, sanatate si calm.

Pentru a putea beneficia de aceasta energie, este necesar ca Chi sa fie acumulata usor si niciodata prinsa deoarece atunci va stagna, transformandu-se in Chi negativ, energie care aduce ghinion.

Locurile in care Chi se aduna se transforma in locuri benefice pentru om, pline de oportunitati si cu mai mult noroc, in timp ce locurile in care aceasta energie este absenta fac ca viata sa fie grea, dificila si neproductiva. O mare parte din practica Feng Shui consta in permiterea energiei Chi sa curga pe intreg spatiul locuibil.

Rearanjarea casei si sanatatea organismului

In termenii Feng Shui, inainte de a pune in practica principiile acestui curent, este esential sa scapi de dezordinea care blocheaza fluxul natural al Chi-ului. Dezordinea poate consta in lucruri pe care nu le mai porti sau nu le mai folosesti si poate cauza stagnarea problemelor daca nu este folosita o cale de a scapa de aceste obiecte care nu permit curgerea energiei pozitive.

Sfat: trebuie sa ai un spatiu amenajat special pentru depozitare, in care poti pune toate lucrurile nefolositorare.

Dezordinea interna este legata de starea de sanatate a organismului tau, in special de cea a sistemului digestiv. Trebuie sa realizezi ca totul sta in puterile tale si depinde de tine, fiind datoare sa iti asiguri un trai decent, in care sanatatea are prioritate. Aerul curat si exercitiile fizice te pot ajuta sa te mentii in forma si sanatoasa. Un furnizor de oxigen este reprezentat de plante.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.