Setari Cookie-uri

Lipoliza prin criogenie

Criolipoliza - sau lipoliza prin criogenie foloseste temperaturile scazute pentru a ataca depozitele de grasime.

Criolipoliza - sau lipoliza prin criogenie foloseste temperaturile scazute pentru a ataca depozitele de grasime. Este considerata o alternativa eficienta a liposuctiei avand toate avantajele unui procedeu non-invaziv - lipsa efectelor secundare cauzate de anestezia locala/generala, absenta riscurilor pre si post operatorii, dar si a perioadei de recuperare. Pacienta isi poate relua activitatile normale imediat dupa efectuarea procedurii.

Zone de tratament: abdomen, coapse si brate

In ce consta tratamentul?

Sonda aparatului de criolipoliza se pozitioneaza direct pe zona afectata de testut gras. Aceasta se fixeaza prin suctiune pe zona de tratat si scade treptat temperatura in zona respectiva ajungand pana la 0 grad Celsius. „Principiul de functionare se bazeaza pe faptul ca tesutul gras de sub piele sunt mai vulnerabile la temperaturile scazute in comparatie cu celelalte tesuturi din jur, precum pielea si muschii. Este nevoie de o expunere la frig de zece, pana la 30 de minute pentru ca celulele grase sa se dezintegreze. In timp, mai exact intr-un interval de sase-opt saptamani, ele mor si organismul le elimina natural, prin procesele metabolice. Criolipoliza este utila celor care vor sa aiba talia, coapsele si/sau bratele cu cativa centimetri mai subtiri in circumferinta." Dr Viviana Iordache, medic dermatolog

Lipoliza prin criogenie este o terapie care a primit aprobarea Comunitatii Europene si a FDA-ului American (Food and Drug Administration).

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.