Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Dolce Natura - desertul simturilor tale!

Nu-i asa ca ti-ar placea sa te bucuri in miez de noapte de mireasma dulce a unui desert apetisant fara sa-ti faci griji in privinta numarului de kilocalorii? Sau sa te rasfeti oricand iti doresti cu o portie zdravana de ciocolata care te va energiza instant?

Dolce Natura iti aduce cele mai savuroase si apetisante deserturi, cu care te poti delecta in voie, oricand, fara sa-ti pui in pericol silueta.

Pe vremea copilariei adorai tartele cu zmeura pregatite cu multa dragoste de bunica ta?Invaluie-te in mireasma dulce-acrisoara a zmeurei cu ajutorul Gelului de dus natural Raspberry, un adevarat nectar ce iti va rasfata atat corpul cat si simturile si te va binedispune intreaga zi.

Daca iubesti prajiturile cu arome tropicale, alege Spumantul natural de baie Coconut creme. Spuma delicata iti va rasfata pielea, in timp ce aroma de cocos te va transpune mental pe plaje pustii scaldate in soare, printre palmieri impozanti aflati in bataia brizei.

Ciocolata este desertul tau favorit? Iti propunem sa-ti acoperi trupul cu un strat generos de Unt natural Chocolate ce-ti va hidrata pielea si al carui miros seducator va persista intreaga zi. Iar daca iubesti vanilia, Uleiul solid de masaj cu meiere si vanilie din belsug va reprezenta un adevarat deliciu senzorial.

Alege sa-ti rasfeti trupul, mintea si simturile cu deserturi naturale, organice, cu arome delicioase si design apetisant.

DESPRE DOLCE NATURA

Dolce natura este un nou magazin online care va propune produse eco, bio, organice sub marca DOLCE SAPONARIA, LUMEN, ESSENZA & NATURA si BOMB COSMETICS .

Dolce Saponaria a luat nastere in 1999 in Polonia si are ca profil fabricarea si comercializarea produselor cosmetice realizate manual, din cele mai naturale ingrediente. Oferta include sapunuri cu glicerina, saruri si creme de baie, geluri si uleiuri pentru dus, unturi de corp, uleiuri de masaj, lumanari aromatice. Cosmeticele Dolce Saponaria nu sunt testate pe animale, se adreseaza in special persoanelor cu pielea sensibila, delicata, intrucat pun accent pe importanta sanatatii si a ingrijirii corpului.

Lumen propune produse cu design special, destinate aromaterapiei, care au la baza ceara vegetala, fitil din bumbac fara plumb si arome atent selectionate, fara acizi ftalici si mosc sintetic sau compusi de origine animala.

Essenza & Natura creaza produse naturale si ecologice, intr-un stil italian aparte, menit sa imbogateasca si sa transforme mediul inconjurator cu ale sale esente, lampi catalitice, geluri si lumanari. O noua forma de aromaterapie pentru a transmite putin din magia Mediteranei prin multitudinea aromelor imbietoare, cu scopul precis de a inmiresma si purifica aerul caminului tau.

Bombs Cosmetics a luat nastere in urma cu 14 ani in Marea Britanie și are ca profil fabricarea si comercializarea de cosmetice naturale, create manual, din cele mai fine uleiuri esentiale, sub diverse forme incepand cu saruri si spumante de baie, uleiuri solide de masaj, produse pentru ingrijirea corpului si a parului. Toate produsele au la baza ingrediente naturale, proaspete si netestate pe animale.

Foto credit-Magdalena Gheorghe

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.