Setari Cookie-uri

Uite ala-i Neby, datorita lui eu arat, ma simt, ma misc, mai bine!

Aceasta este dorinta lui Florin Neby, antrenorul de fitness de la Neatza cu Razvan si Dani. Este indragostit de sport, acesta fiind parte integrata din viata lui. Traieste in ritm alert, dar are timp pentru toate. Oare cum? Am decis sa stam de vorba cu el ca sa descoperim cum traieste un om ocupat 100%.

Florin, esti foarte ocupat. Ai timp si de viata personala?

Poate este usor atipic sa spun, dar da, am timp si de viata personala. Am realizat ca oamenii apreciaza doar pe moment ceea ce faci, iar peste o saptamana au si uitat de realizarea ta si atunci trebuie sa vii iar cu ceva nou, pentru a le atrage din nou atentia .Asa ca mi-am propus sa vin cu noutati la 8, 9 zile, nu la o saptamana, generic vorbind, astfel incat sa am si cateva zile pentru cei dragi.

Cum te impaci cu ideea de a avea o relatie cu o alta persoana publica?

Am avut relatii cu persoane publice, unele prezinta emisiuni, altele stiri, care au durat cateva luni, dar am tinut foarte mult sa fie discret tot ce ne-am impartasit unul pentru celalalt. Recunosc, este frustrant sa te ascunzi, pentru ca nu vrei sa strici o relatie "in formare" cu mizeriile pe care le poate arunca presa si nu vrei sa-ti traiesti viata prin ziare, dar cel mai important este ca acum sunt fericit si "liber". Pentru mine conteaza foarte mult prezentul, iar persoana care este acum langa mine, este ceea ce-mi doresc.

Citește și:

Femeia de langa tine trebuie sa aiba patratele?

Nu m-as prezenta niciodata la brat cu o femeie de 1,60 si 100 de kg dar sincer, nu m-am gandit niciodata la cat de fit trebuie sa fie prietena mea. Imi plac oamenii care indiferent de stadiul vietii in care se afla, nu-si neglijeaza forma fizica. Stiu sunt putine exemple, dar de 2,3 ani am inceput si noi ca popor sa ne educam in privinta asta si acceptam mai usor schimbarile in viata noastra, inclusiv cele alimentare. Prietenei mele nu ii reprosez niciodata lucruri legate de aspectul fizic, dar recunosc ca imi place sa o tachinez si ce ma surprinde este ca da, acum a ajuns sa aiba un abdomen conturat.

Iti amintesti care a fost cea mai mare satisfactie pe care ai avut-o in profesia ta. Vorbesc acum de cand esti antrenor personal?

Nu exista cea mai mare satisfactie, exista doar feedback-ul din partea oamenilor cu care lucrez. Atunci cand o persoana vine si imi spune, "Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine si m-ai motivat sa arat asa cum mi-am dorit" este o implinire, chiar daca s-a intmplat asta de sute de ori pana acum, momentul este la fel de intens.

Citește și:

Exista ceva imposibil? Te intreb, pntru ca am auzit foarte multe persoane spunand ca le este imposibil sa faca sport. Exista asa ceva?

Daca ne referim la sport, poate ca ar exista, spre exemplu sa te apuci la 30 de ani sa faci sport si sa vrei sa mergi la Olimpiada este usor deplasat, dar daca vorbim despre lucruri reale, evident ca totul este realizabil. Ca sa-ti dai seama de ceea ce spun, gandeste-te ca la programele mele vin oameni din Norvegia, Dubai etc, si isi inchiriaza un apartament o luna si jumatate, ca sa participe la intregul program, sau altii fac naveta la fiecare antrenament, din Iasi, Cluj, Slobozia etc. Astfel de persoane sunt de apreciat, iar pentru a face imposibilul, posibil, trebuie doar sa iti doresti indeajuns de mult.

Ce planuri profesionale ai? Esti la Neata, ai programele, esti sustinut de sponsori, ai colaborari cu sali, ce mai urmeaza?

Citește și:

Da asa este, sunt in ascensiune, iar asta ma face sa ma implic in proiecte din ce in ce mai ample. Nu pot decat sa le multumesc tuturor celor ce au incredere in mine si mai ales lui Razvan si Dani, care de cate ori am nevoie, sunt langa mine cu sfaturi. Acum urmeaza poate cel mai important proiect realizat de mine care sper eu ca in ianuarie, va fi gata. Dar mai multe despre el, vom vorbi la lansarea lui.

Stiu ca ai foarte putin timp liber. Ce faci mai intai?

Am grija ca familia si iubita sa aiba tot ce le trebuie din ceea ce pot eu sa le ofer, daca ei sunt bine, eu pot realiza multe, datorita suportului lor moral. In rest, nimic iesit din comun, ies la un film, ma vad cu prietenii si am descoperit ca imi place sa merg in restaurante. Descopar retete, pe care le adaptez prin alimente sanatoase si la programele mele, pe care le promovez pe site-ul www.neby.ro

Citește și:

Care este motto-ul care-ti ghideaza viata?

Probabil ca "nimic nu este imposibil", am descoperit asta pe propria piele si ulterior pe oamenii cu care lucrez. Faptul ca ei au schimbari in alimentatie si totodata si transformari corporale, pe care nu au crezut ca le vor mai vedea vreodata, demonstreaza inca o data ca omul este capabil de orice.

Care este cel mai mare vis profesional pentru care il ai?

Vezi tu, am ales sa apar in media, pentru ca stiu ca pot face lucruri bune pentru foarte multi oameni si prin intermediul tv-ului pot ajunge cu mesajul meu, mai repede la urechile oamenilor. Cel mai mare vis profesional ar fi, ca atunci cand merg pe strada, la 10 minute sa ma arate o persoana cu degetul si sa-i spuna copilului, iubitei, sotiei, uite ala-i Neby, datorita lui eu arat, ma simt, ma misc, mai bine:)

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.