Setari Cookie-uri

Advertorial (P) O poveste de exceptie!

Mi-ar placea sa incep cu sintagma arhicunoscuta- A fost odata ca niciodata..., insa prefer sa schimb orientarea temporala catre- Este, cum nu a fost vreodata...

Joi dimineata, nimic nu parea a fi deosebit in viata doamnei M. S-a trezit, si-a baut cafeaua, s-a imbracat asortat ca de obicei si si-a infasurat esarfa ei preferata in jurul gatului parfumat cu esenta care ii placea de 15 ani. A plecat spre birou, ignorand complet aglomeratia cu care se obisnuise de atata timp si sunetul masinilor grabite care devenise deja un zgomot de fond banal.

Ajunsa la serviciu, si-a deschis laptop-ul ca de obicei, urmarind plictisita mail-urile primite. Printre toate mesajele formale, unul singur i-a atras atentia, cel cu o abordare prietenoasa, sub forma de invitatie la un centru de rasfat, al carui expeditor ii parea cunoscut, insa nu-si putea aminti de unde. Odata ce l-a deschis - nu va asteptati sa va spun ca a fost in extaz, pentru ca oricum o astfel de reactie nu o caracteriza- doamna M s-a simtit cuprinsa de o nostalgie cum demult nu mai simtise.

Robotii sunt definiti de automatisme si asta era ipostaza in care poza doamna M de ceva timp. Astfel, si-a propus sa nu-si mai gaseasca tot felul de scuze pentru lipsa de timp dedicata ei ca persoana si nu ca angajat.

In consecinta, doamna M a onorat invitatia centrului SPA, loc unde a descoperit pe langa specialsti de calitate, oameni care i-au bucurat sufletul. Intuitia dumneaei s-a indreptat catre un ritual de masaj Senses, efectuat cu o candela speciala, ce isi transforma ceara prin puterea focului, intr-un ulei aromatizat. Dupa aceasta detensionare, Doamna M a fost preluata de ceilalti terapeuti pentru evaluari si programe terapeutice menite sa-i innobileze trupul, chipul si spiritul.

Finalul apoteotic al zilei a fost cadoul gazdelor si anume accesul la celelalte placeri ale locului: piscina, sauna si jacuzzi. Doamna M si-a dat seama ca fusese oaspete al centrului cu ceva timp in urma si toate aspectele pozitive nu numai ca se conservasera, ci se actualizasera considerabil.

Din aceasta mica istorioara inspirata din realitate putem trage o concluzie: confortul pentru care muncim si la care tanjim atat de mult, se afla dincolo de o masa copioasa, o masina superba sau un apartament cochet. Oricine poate beneficia de un regal ca al doamnei M, insotit de sfaturi pentru a-si respecta fiinta: un regim de viata sanatos din punct de vedere alimentar, fizic si psihic.

Pentru a va hrani curiozitatea, centrul despre care am tot vorbit se numeste Beautyferia si de 2 ani de zile suntem recunoscuti pentru terapiile pe care le-am inovat pe: remodelare corporala, rejuvenare faciala, ritualuri SPA si masaje fabuloase. De asemenea, suntem deja recunoscuti pentru petrecerile SPA - organizate pana la cel mai mic detaliu - ce fac din aniversarea, onomastica, reuniunea sau casatoria ta, o experienta de neuitat.

Aflandu-ne in perioada electorala, va incurajam sa ne alegeti conform unor criterii demne de un fruntas: ambitie, implicare, frumusete, sanatate si bunavointa, criterii care fac din Beautyferia, candidatul idealurilor tale.

P.S.: Doamna M, va multumim pentru initiativa si loialitate!

Cu mult entuziasm,
Mesagerii Beautyferiei

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.