Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Ai tenul gras sau acneic? Gerovital H3 Derma+ te ajuta sa il tratezi

Porii dilatati, senzatia de ten usor lipicios la atingere si lipsit de suplete nu-ti dau deloc pace? Inseamna ca esti deja familiara cu binecunoscutele efecte ale excesului de sebum.

Caracteristice in special tenului gras, aceste ”simptome” iti pot da adevarate dureri de cap mai ales cand nu ii acorzi ingrijirea potrivita.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii atunci cand vine vorba de problemele specifice tenulului gras si acneic e ca acestea trebuie tratate atat din interior, cat si din exterior. Asadar, mare atentie la alimentele pe care le consume: in timp ce grasimile si zaharurile in exces sensibilizeaza tenul gras ducand la declansarea productiei de sebum, o alimentatie sanatoasa va contribui la controlul productiei de sebum si-ti va ajuta organismul sa raspunda mult mai usor oricarui agent extern care-ti poate afecta pielea.

Pe langa o alimentatie sanatoasa si o protectie cat mai mare impotriva factorilor externi ce-ti pot deteriora aspectul pielii in timp, tenul tau are nevoie, de asemenea, de produse cosmetice special create si adaptate nevoilor sale. Acestea trebuie sa aiba in componenta cateva elemente esentiale care sa asigure o curatare in profunzime prin inlaturarea cosmeticelor, a prafului, resturilor celulare, secretiilor, transpiratiei si microorganismelor ce pot afecta sanatatea tenului.

In acest sens, expertii Gerovital, in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii, au conceput o noua gama de produse dermatocosmetice, Gerovital H3 Derma+, cu o formula unica de ingrediente hidratante ce vin in ajutorul acestui tip de ten. Datorita formulei sale hipoalergenice fara parabeni, Gelul spumant purifiant Gerovital H3 Derma+ asigura curatarea eficienta si blanda a tenului iar in acelasi timp purifica si regleaza productia de sebum. Cu un efect exfoliant, acidul lactic si acidul salicilic natural din componenta Gelului spumant purifiant ajuta la curatarea si eliberarea porilor si stimuleaza procesele de reinnoire celulara. Alaturi de acesta, Emulsia hidratanta matifianta Gerovital H3 Derma+ hidreateaza si matifiaza, fiind o crema cu structura usoara ce contribuie, de asemenea, la reglarea secretiei de sebum. Iar pentru completarea acestui ritual de ingrijire eficienta a tenului gras, Crema antiacneica Gerovital H3 Derma+ are rolul de a reduce simptomatologia tenului acneic prin diminuarea punctelor negre, formatiunilor acneice, petelor de roseata si semnelor postacneice.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.