Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Dermatocosmeticele cu protectie solara, secretul unei pieli frumoase si tinere

Vara vine mai mereu un un chef grozav de evadare din cotidian si planuri de vacanta. O vacanta cat mai departe de urban si aproape de rasfatul soarelui, al marii si al nisipului sau de aerul proaspat si racoritor al muntelui.

Si daca vrei sa ai parte de o evadare totala, renuntand inclusiv la machiaj, nu uita totusi sa iei cu tine cateva produse esentiale de ingrijire a pielii, pentru care iti vei multumi cu siguranta la finalul aventurii. Soarele va fi si el in vacanta, iar pentru a te putea bucura fara niciun fel de griji de prezenta lui, asigura-te ca ai la indemana aliatii de nadejde pentru pielea ta.

Alege rasfatul catifelat al unei creme puternic hidtratanta care sa-i asigure tenului tau protectia potrivita de-a lungul intregii experiente. Pentru aceasta, iti recomandam Crema de Fata Anti-imbatranire SPF 50 din noua gama revolutionara de dermatocosmetice cu protectie solara, Gerovital H3 Derma+ Sun. Combinatia dintre untul de cacao si uleiul natural inca omega ajuta la prevenirea intolerantelor solare, a petelor pigmentare sau a unor afectiuni mai puternice ce pot agrava o boala cutanata a pielii prin expunerea acesteia la soare.

Nu-ti neglija nici pielea corpului, expus si el razelor puternice ale soarelui. Te sfatuim sa folosesti o crema sau un lapte protector de corp care sa lupte cu succes impotriva efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete. Fluidul Protectie Solara SPF 20 si Laptele protectie solara SPF 30, sau pentru o piele mai deschisa la culoare, Laptele Protectie Solara SPF 50, ce completeaza gama Gerovital H3 Derma+ Sun, au o formula imbogatita cu complexul de vitamine E ce revitalizeaza si regenereaza pielea. De asemenea, efectele antioxidante ajuta la combaterea actiunii distructive a radicalilor liberi, protejand pielea impotriva radiatiilor ultraviolete si prevenind aparitia arsurilor solare si a petelor pigmentare.

Expertii Gerovital, alaturi de specialisti in sanatate, au creat gama de produse dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ SUN, pentru ca pielea ta sa ramana la fel de sanatoasa si frumoasa indiferent de sezon si oriunde te-ai afla. In plus, produsele sunt eficiente, sigure si au preturi accesibile, fiind create si produse in Romania.

Asadar, tot ce-ti mai ramine de facut e sa-ti alegi destinatia de vis si sa te bucuri de fiecare clipa a acestei veri fermecatoare!

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.