Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Ingrijeste-ti pielea uscata cu dermatocosmetice

Bucuria verii si a zilelor frumoase cu soare este cateodata umbrita de celalte aspecte, mai putin placute, care vin odata cu rasfatul caldurii.

Disconfortul dat de senzatia de mancarime, pielea sensibila la atingere si micile crapaturi de la nivelul pielii ce apar din cauza deshidratarii, sunt mult mai frecvente la temperaturile extreme. Daca iarna temperaturile foarte joase duc la iritarea si uscarea pielii tale, acelasi lucru se intampla si vara, cand temperaturile sunt foarte ridicate. Expunerea repetata a tenului la factorii externi nocivi si la radiatiile ultraviolete duce la deshidratarea lui sau la afectiuni mult mai grave pe termen lung.

Tocmai de aceea, tenul tau are nevoie de o ingrijire speciala cu produse special create pentru el si capabile sa combata pe termen lung efectele nocive ale radicalilor liberi din aer. Iata cateva trucuri care alaturi de comesticele potrivite, te vor ajuta sa te bucuri fara griji de un look fermecator in orice anotimp.

Asadar, incearca sa consumi cat mai multe legume si fructe si sa bei minim 8 pahare de apa pe zi. Astfel te vei asigura ca ai parte de vitaminele necesare corpului tau si de o hidratare optima atat din interior, cat si din exterior. Pentru a fi sigura ca tenul tau are parte de o hidratare si protectie exterioara corespunzatoare, iti recomandam sa completezi aceasta dieta cu o crema puternic hidratanta. Expertii Gerovital, alaturi de specialisti in sanatate, au creat gama de produse dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+, care trateaza problemele speciale ale tenului, printre care si cea a pielii uscate. In plus, produsele sunt eficiente, sigure si au preturi accesibile, fiind produse in Romania.

Din aceasta gama de dermatocosmetice iti recomandam Crema activ hidratanta 24h Gerovital H3 Derma+ care actioneaza direct asupra primului strat al pielii datorita combinatiei de acizi grasi esentiali omega. Acestia optimizeaza rezervele dermice de apa prin cresterea continutului de acid hialuronic, iar compusii bogati in aminoacizi din compozitia ei asigura o hidratare de durata si tonifierea tegumentului.

Incearca sa eviti dusurile fierbinti deoarece apa fierbinte va elimina grasimile naturale ale corpului care in mod normal iti protejeaza pielea. Aceste grasimi contribuie la metinerea hidratarii pielii si inclusiv la aspecul ei fin si catifelat. Iar, la final, sterge-te usor cu prosopul fara a frictiona pielea, mai ales cea a tenului. Daca pielea ta intampina probleme de roseata sau inflamatii, iti recomandam folosesti Crema emolienta superhidtratanta Gerovital H3 Derma+ , creata pentru tratamentul pielii sensibile. Aceasta contribuie la refacerea barierei epidermale, combatand inflamatia de la nivelul tegumentar si rehidratand intens pielea.

De asemenea, nu abuza de folosirea peelingurilor sau a epilarilor IPL sau laser pentru ca pielea ta va avea de suferit pe termen lung. Insa, in cazul in care te confrunti deja cu iritatii sau leziuni superficiale, aparute fie din cauza agentilor externi, fie din cauza peelingurilor repetate si a epilarilor IPL sau laser, iti recomandam Crema dermoreparatoare H3 Derma+ din gama Gerovital H3 Derma+ care asigura o vindecare rapida a tegumentului, actionand direct asupra refacerii tenului tau.


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.