Setari Cookie-uri

3 tehnologii de remodelare pentru a trece la silueta de vacanta in 4 saptamani

Sportului si alimentatiei sanatoase le vin astazi in ajutor tehnologii inovatoare de remodelare corporala, rezultat al multor ani de cercetare in laboratoarele marilor branduri din industria internationala de frumusete, iar principalii beneficiari suntem noi, femeile, care putem obtine o piele perfecta si greutatea ideala dupa 4-6 sedinte de tratament, in conditiile respectarii unui program alimentar corect.

Placerea organizarii vacantei de vara vine la pachet cu grija pentru obtinerea unei siluete fara cusur inainte de prima iesire pe plaja. Sportului si alimentatiei sanatoase le vin astazi in ajutor tehnologii inovatoare de remodelare corporala, rezultat al multor ani de cercetare in laboratoarele marilor branduri din industria internationala de frumusete, iar principalii beneficiari suntem noi, femeile, care putem obtine o piele perfecta si greutatea ideala dupa 4-6 sedinte de tratament, in conditiile respectarii unui program alimentar corect.

Foto interior si prima pagina: femeie in costum de baie, Shutterstock

Estetiq Solutions recomanda 3 astfel de tehnologii de remodelare corporala, disponibile in saloanele sale partenere din toata tara:

1. TriLipo combina in mod unic doua tehnologii eficiente – Radiofrecventa Tripolara si Activarea Dinamica a Muschilor (DMA). Lucrand simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creeaza un efect sinergetic care conduce la eliminarea grasimilor, drenaj limfatic si intinderea pielii intr-o maniera neinvaziva. Tehnologia TriLipo lucreaza in acelasi timp la nivelul dermului, hipodermului si pe straturile de muschi pentru a genera o reducere superioara a grasimilor. Intern, TriLipo DMA face ca muschii sa se contracte, impingand in sus celulele grase. Extern, acestea sunt impinse in jos de catre presiunea aplicatorului. Efectul rezultat de “comprimare” face ca grasimea sa se scurga prin mecanismul patentat de drenaj limfatic DMA.

Citește și:

Foto: before/after celulita, Shutterstock

2. Liposuctia cu ultrasunete este o procedura care reduce depozitele de grasime si celulita ce apar pe abdomen, coapse, talie, solduri si brate. Mai intai tesutul este incalzit de un aplicator ce foloseste infrarosii, apoi cu ajutorul ultrasunetelor se actioneaza asupra celulelor de grasime chiar si in cele mai profunde straturi. Liposuctia cu ultrasunete actioneaza asupra celulitei, eliminand tesutul adipos, realizeaza drenaj limfatic si reconsolideaza elasticitatea pielii. Astfel, silueta este frumos modelata si pielea arata perfect

3. Tratamentul Cellulogy reuneste masajul cu vacuum, liposuctia si procedeul de rulare pielii, actionand pe tesutul adipos de sub piele pentru a elimina celulita. Prin stimularea circulatiei sangelui, Cellulogy determina o mai buna hranire a pielii, actionand asupra cicatricilor si vergeturilor, pentru o piele gata pregatita sa poate costumul de baie perfect.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.