Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Epilare definitiva pe timpul verii?

Da, fara nicio restrictie si la un pret special, doar la Elos Skin & Laser Center!

Pentru noi, femeile, vara inseamna pendularea continua intre metodele clasice de epilare din dorinta de a avea mereu o piele fina. Insa, rezultatul acesta este atins cu o mare investitie de timp si energie. Plus ca pielea poate avea de suferit, fiind crescut riscul aparitiei iritatiilor, dar si a firelor de par crescute pe sub piele. Cum ar fi sa scoateti epilatul din rutina voastra de ingrijire?

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incepeti chiar acum, vara, sedintele de epilare definitiva! Desi este binecunoscut faptul ca sezonul estival nu este propice epilarii definitive, iata ca tehnologia moderna permite acest lucru chiar si pentru cele cu piele bronzata sau care urmeaza sa se expuna la soare, fara niciun risc. Medicul dermatolog Elos Skin&Laser Center, Dr Filis Demirgean, ne povesteste mai multe despre acesta noua tehnologie: „Aparatul Elysion, care functioneaza cu laser dioda, reprezinta unul dintre cele mai eficiente lasere impotriva firelor de par nedorite, complet sigur pe perioada verii. Lungimea de unda a laserului permite realizarea de tratamente sigure si cu rezultate excelente pentru orice zona a corpului, fiind exclus riscul aparitiei de arsuri la nivelul epidermei sau de hiperpigmentatii”.

Asadar, incercati cu incredere aceasta metoda de epilare defintiva si scapati de corvoada metodelor clasice! In plus, veti beneficia de o reducere de 50% pentru orice zona.

Alaturi de aparatul Elysion, clinica Elos Skin&Laser Center detine cel mai variat portofoliu de tratamente de epilare definitiva, potrivite pentru orice tip de piele. Care ti se potriveste?

Programeaza acum o consultatie dermatologica gratuita si afla!

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.