Setari Cookie-uri

Advertorial La Clinica Elos, ai 50% REDUCERE pentru eliminarea vaselor sparte de sange cu cel mai eficient laser!

Leziunile vasculare pericliteaza frumusetea picioarelor tale. Vasele sparte de sange, sub forma de "panza de paianjen" nu provoaca vreun disconfort fizic, insa reprezinta un mare disconfort emotional.

Advertorial

Multe dintre noi fac eforturi disperate sa acopere aceste imperfectiuni, mai ales pe timpul sezonului cald.

Ca nu sa nu mai intampini problema aceasta vara viitoare, este momentul sa actionezi acum si sa incepi un tratament cu cel mai eficient laser! Unde? La clinica Elos Skin&Laser Center! Aici vei regasi cea mai buna solutie non-chirurgicala impotriva venelor sparte: laserul Nd:YAG, de pe platforma laser GentleMax Pro (care include si laserul Alexandrite, cel mai bun laser pentru epilarea definitiva).

Tratament rapid, sigur si cu rezultate excelente!

Pentru afla cum anume actioneaza laserul Nd:YAG, am stat de vorba cu medicul dermatolog al clinicii Elos Skin&Laser Center, Dr Filis Demirgean: „Lungimea de unda a acestui laser este cea mai bine adaptata pentru tratare leziunilor vasculare datorita absorbtiei crescute de catre hemoglobina a acestei lungimi de unda. Prin actiunea lui, laserul Nd:YAG declanseaza procesul de coagulare a sangelui si iritatia peretilor vaselor sanguine, determinand inchiderea acestora. Laserul Nd:YAG este un tratament sigur pentru piele si nu afecteaza tesuturile inconjuratoare”.

Daca va ganditi la durere, chiar nu aveti de ce va teme! Platoforma laser GentleMax Pro are un sistem de racire integrat care asigura un tratament bland si comod. Senzatia este comparabila cu cea de la epilarea definitiva, si anume, mici „intepaturi” de caldura.

Numarul de sedinte si frecventa tratamentului se stabilesc in urma unei consultatii, de aceea sfatul nostru este sa te programezi acum la o consultatie dermatologica GRATUITA la Elos Skin&Laser Center, pentru un plan de tratament personalizat. In plus, in luna octombrie beneficiezi de 50% REDUCERE pentru tratamentele de eliminare a vaselor sparte de sange!

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.