Setari Cookie-uri

Advertorial 25% REDUCERE la orice procedura cu acid hialuronic sau toxina botulinica!

Pe 9 si 10 decembrie, clinica Elos Skin&Laser Center sarbatoreste frumusetea! Esti invitata sa iei parte la cel mai asteptat eveniment dedicat frumusetii din acest final de an, in cadrul caruia vei primi un discount de 25% REDUCERE la orice procedura cu acid hialuronic sau toxina botulinica.

Advertorial

Este momentul sa obtii schimbarea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna! Trebuie doar sa indraznesti!

In luna decembrie, totul se invarte in jurul celor dragi pentru ca ne dorim sa ii surprindem cu cele mai frumoase daruri sub brad. Colindam magazinele in lung si in lat ore in sir, deoarece ne punem toata dragostea in cadourile alese.

Pe 9 si 10 decembrie, ofera-ti tie insati un cadou pentru frumusetea ta si rezerva un loc la evenimentul clinicii Elos, Winter Holiday Beauty Party. Vei beneficia de un discount de 25% la interventiile cu toxina botulinica si acid hialuronic, care iti vor redefini frumusetea.

Fie ca este vorba de reducerea ridurilor din jurul gurii sau ai ochilor, redefinirea pometilor sau marirea buzelor, clinica Elos Skin&Laser Center dispune de un portofoliu impresionant de produse ale companiei germane Merz, gamele Belotero (acid hialuronic) si Bou Couture (toxina botulinica), care au o compozitie speciala in functie de partea fetei care urmeaza sa fie injectata. In plus, produsele Merz garanteaza rezultate de lunga durata si nu au efecte adverse, integrandu-se perfect in zona injectata.

Dr Filis Demirgean, expert in astfel de proceduri, va va consilia in ceea ce priveste tipul si cantitatea produsului, astfel incat interventia sa fie in acord cu fizionomia voastra.

Grabiti-va si rezervati-va locul acum, locurile sunt limitate!

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.