Grafologia este un domeniu complex, fiind multe aspecte ce trebuie luate in considerare atunci cand interpretam personalitatea unei persoane in functie de scris. Cu toate acestea, am realizat un rezumat al celor mai importante semne, pentru a te ajuta sa afli mai multe despre tine sau despre ceilalti.

Inainte de a incepe, poti scrie un text despre tine pe o pagina si apoi poti trece la analizat. Interpretarile sunt orientative si adeseori scriem diferit in situatii diferite. Starea de spirit, evenimentele curente pot influenta si modul in care scrii.

Iata si decodificarea:

Ce spune scrisul de mana despre tine?Marime
Daca scrii mic, atunci esti o fire puternic analitica, te concentrezi foarte usor si nu esti intotdeauna sociabila. Daca scrisul tau este mai mare, atunci esti o fire sociabila, iti place sa ii faci pe cei din jurul tau sa se simta bine si ai incredere in tine. Daca marimea literelor este medie, atunci se poate spune ca uneori iti place sa fii in mijlocul oamenilor, iar aletoeri ai nevoie pur si simplu sa fii singura.

Spatiere

Daca lasi spatiu mare intre litere si/ sau cuvinte, atunci ai o mare nevoie de libertate, nu iti place ca altcineva sa iti impuna sa faci un anumit lucru, nu iti place sa fii aglomerata, preferi sa faci lucrurile pe rand. Daca lasi mai putin spatiu, atunci inseamna ca treci printr-o perioada mai stresanta si esti presata in permanenta de timp sau de alte persoane.

Citeste si:

Forma literelor

Daca literele sunt rotunjite, atunci esti foarte creative, ai abilitati artistice. Daca literele sunt usor ascutite, atunci esti o persoana foarte inteligenta si foarte curioasa.

Litera O

Daca aceasta litera este aproape rotunda atunci iti exprimi cu usurinta emotiile si sentimentele, tinzi sa nu ai secrete, esti vorbareata. Daca litera este ovala, atunci esti introvertita, nu iti place sa impartasesti propriile trairi altora.

Margini

Daca lasi mai mult spatiu in partea dreapta, atunci esti mereu orientata catre viitor. Prezentul te nemultumeste si te refugiezi in ceea ce va sa vie. Daca lasi mult spatiu in partea stanga, atunci trecutul nu iti da pace. Daca folosesti fiecare spatiu al paginii, scriind de la un capat la altul, atunci esti in permanenta in alerta, esti mereu ocupata si abia daca mai apuci sa te relaxezi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Google Twitter

Aboneaza-te la Kudika sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce spune scrisul de mana despre tine?.