Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste pentru vergeturi

Ce sunt? Probabil ca cele mai multe dintre noi am aflat "pe propria piele". Si poate ca v-ati saturat deja sa tot auziti ca trebuie sa le acceptati si sa traiti cu ele. Este greu de acceptat un astfel de verdict: trebuie sa traiesti cu ele! Dar este totusi imbucurator faptul ca ele nu ne afecteaza sanatatea, pot fi ascunse si chiar estompate.

Puteti de asemenea sa adaugati in crema hidratanta de corp, pe care o folositi de obicei, continutul de la cateva fiole cu colagen.
Si inca ceva: pentru a obtine rezultate optime este bine sa faceti de 2-3 ori pe saptamana un gomaj pentru tot corpul. Procedand astfel, veti indeparta celule moarte si va veti asigura ca tratamentele patrund bine in biele.

Ingredientele de mai sus sunt extrem de benefice pentru piele in general. Sa nu va asteptati la miracole pentru ca riscati sa fiti extrem de dezamagite si sa renuntati definitiv. Efectele nu apar imediat, ci in timp. Eu spun ca primele rezultate apar dupa doua saptamani - o luna de eforturi. Ingrijirea corpului trebuie sa devina o obisnuinta, sa intre firesc in lista activitatilor zilnice.

Aveti nevoie doar de 3 pauze de cate 20 de minute pentru a folosi zilnic cele trei variante propuse. Mult, mult, mult succes!

Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.