Setari Cookie-uri

Top 5 zodii bune la pat si compatibilitatile erotice cu alte semne

Semnul zodiacal iti poate dezvalui foarte multe detalii despre partenerul tau. Comportamentul si atitudinea sunt aspecte esentiale care stau la baza unei relatii solide. Insa, compatibilitatea sexuala este la fel de importanta intr-un cuplu. Mai jos, ti-am pregatit un top 5 al celor mai bune zodii in pat.

Semnul zodiacal iti poate dezvalui foarte multe detalii despre partenerul tau. Comportamentul si atitudinea sunt aspecte esentiale care stau la baza unei relatii solide. Insa, compatibilitatea sexuala este la fel de importanta intr-un cuplu. Mai jos, ti-am pregatit un top 5 al celor mai bune zodii in pat.

Berbec

Barbatul Berbec este dominator si adora sa conduca in pat. Creativ si ingenios, apreciaza varietatea in intimitate. Acesta ii poate propune partenerei o partida de dragoste in cele mai neasteptate momente, deoarece adora neprevazutul in materie de sex. Este pasional, tandru si se va folosi de toate mijlocele de seductie pentru a-si convinge iubita sa renunte la inhibitii. Berbecul este un excelent cuceritor si obisnuieste sa-si surprinda partenera prin gesturi sau atentii doesebite. Nu este foarte romantic, insa atitudinea si comportamentul il ajuta de fiecare data sa-si impresioneze jumatatea. Preludiul cu un Berbec poate fi deosebit de intens si de multe ori este reluat dupa actul propriu-zis. Nativul zodiei obisnuieste sa domine partidele de dragoste, fiind foarte increzator in propriile forte. Berbecul are o rezistenta deosebita la efort. In pat are o compatibilitate buna cu femeile Balanta, Gemeni, Sagetator si
Berbec.

Gemeni

Nativul zodiei Gemeni da dovada de foarte multa imaginatie in pat, reusind de fiecare data sa-si surprinda partenera cu ceva nou. Este romantic, tandru si conteaza de fiecare data pe instinct si atitudine. Construieste o atmosfera cat mai placuta in pat si obisnuieste sa acorde o atentie deosebita partenerei. Este dezinhibat, dornic sa experimenteze cat mai multe fantezii sexuale. Isi exprima dorintele cu voce tare si isi doreste o partenera la fel de comunicativa. Nativul zodiei nu suporta monotonia, asadar nu va incerca de multe ori acealeasi pozitii sexuale. Priveste actul propriu-zis ca pe un joc incitant si adora sa interpreeteze dublul rol in asternuturi: cel de spectator si cel de participant. In general este foarte convingator; stie intotdeauna cum sa vorbeasca pentru a obtine ceea ce-si doreste. In plan sexual are o compatibilitate buna cu femeile Berbec, Gemeni, Varsator sau Leu.

Balanta

Barbatul Balanta este un tip aventuros, energic si deosebit de original in plan sexual. Personalitatea foarte deschisa ii poate aduce mare noroc in plan sentimental. Acesta stapaneste foarte bine arta conversatiei si nu se sfieste sa initieze discutii fierbinti in intimitate. In pat este foarte senzual, receptiv si atent la dorintele partenerei sale. Isi doreste sa mentina un echilibru armonios in permanenta, fiind foarte atent la reactiile pe care le provoaca. Deseori ofera mai mult decat primeste, traind foarte intens emotiile din timpul actului sexual. Nativul zodiei este si un partener inventiv. Adora sa impresioneze, asadar spontaneitatea este o alta calitate deosebita a sa. Preludiul ideal poate debuta pe neasteptate, printr-un dans lasciv, o mangaiere deosebita sau gratie unei priviri aruncate cu subinteles. Contrastele se atrag, asadar este compatibil cu femeile in zodia Balanta dar si cu alte semne zodiacale Berbec, Taur, Gemeni, Scorpion si Varsator.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc