Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si spiritul Craciunului

Nativii acestor zodii iubesc forfota specifica perioadei de dinainte de Craciun si le place sa faca tot felul de cadouri originale. Le este mai dificil pe partea de comunicare cu unele rude cu viziuni inguste ceea ce ii predispune spre diverse polemici, deoarece acesti nativi greu reusesc sa lase de la ei chiar si cu ocazia Craciunului.

Zodia Fecioara

Nativii din aceasta zodie sunt iubitori de traditie si reactioneaza suspicios la toate lucrurile artificiale si prea comerciale legate de aceasta sarbatoare a iubirii si iertarii. Ei cauta sa readuca spiritul autentic al Craciunului, iubind colindele si vizitele la familie si prieteni. Mirosul de cozonac si de brad ii face sa se simta mult mai fericiti decat toate efectele comerciale legate de Craciun.

Zodia Balanta

Acesti nativi sunt guvernati de Venus planeta frumusetii si a iubirii, bucurandu-se de Craciun ca si copiii. Sunt incantati de toate lucrusoarele dragute si colorate, muzica din centrele comerciale, globurile si sclipiciul, concertele si evenimentele festive din aceasta perioada. Incearca sa se umple de aceste sentimente si sa pasteze aceasta atmosfera in suflet tot anul.

Zodia Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt personalitati puternice si adesea se implica in organizarea evenimentelor legate de Craciun, fie ca este vorba de un spectacol sau de masa de Craciun, caci de regula familia se aduna la acesti nativi. Pentru ei cadourile nu sunt doar simbolice, ci trebuie sa fie si de calitate.

Zodia Sagetator

Acesti nativi sunt sufletul evenimentelor de Craciun si alaturi de ei, toata lumea se simte bine. Glumesc si ii inveselec pe cei din jur, ii impaca pe membrii familiei si pe prietenii care s-au certat, ceea ce ii face o forta benefica oriunde se afla. Pentru ei cadourile sunt simbolice, nu au mari asteptari de la cei din jur ci sunt bucurosi pentru a fi alaturi de cei dragi.

Zodia Capricorn

Multi nativi din aceasta zodie nu se simt in largul lor cand urmeaza aceasta sarbatoare, din mai multe motive: nu prea se pricep sa isi exprime sentimentele, le este greu sa aleaga cadouri si au o perioada grea in a ierta pe cei care i-au suparat, chiar daca se straduiesc din suflet. Daca au norocul sa aiba o familie afectuoasa, unde se simt iubiti, atunci sunt mult mai relaxati si mai putin stresati din cauza acestei sarbatori.

Zodia Varsator

Nativii din aceasta zodie au idei originale cand vine vorba de orice sarbatoare, si nici Craciunul nu face exceptie. Ei doresc sa tina acest eveniment in felul lor, care difera mult fata de traditie in detalii sau in concept. Un Craciun alaturi de un nativ din zodia Varsator va fi inedit, provocator si plin de surprize.

Zodia Pesti

Nativilor din zodia Pesti le place sa faca lucrurile conform traditiei si au un drag aparte fata de colinde si cadouri. Sunt fermecatori si gata de a da o mana de ajutor in organizarea evenimentelor . Se implica in fiecare detaliu. Daca lucrurile ies bine, se relaxeaza si se bucura ca un copil de frumoasa sarbatoare.


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc