Setari Cookie-uri

Astrologie: Care este sufletul pereche al fiecarei zodii?

Lasa dragostea pe mana astrologiei. Descopera care este sufletul tau pereche in functie de zodie.

Lasa dragostea pe mana astrologiei. Descopera care este sufletul tau pereche in functie de zodie.

Berbec


Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o fire sincera, sensibila si destul de comunicativa. Iti place sa fii inconjurata de prieteni, sa fii ascultata si sa oferi sfaturi. Esti o persoana agreabila, care stie sa se faca placuta. Uneori dai dovada de prea multa incapatanare, incercand cu disperare sa iti sustii punctul de vedere.

Zodia Berbec si sufletul pereche

In relatii esti o fire serioasa si destul de severa. Stii ce vrei de la partener si nu renunti sa cauti pana cand gasesti persoana potrivita.

Sufletul pereche pentru Berbec: Leu

Fiind o fire destul de incapatanata si exploziva, partenerul ideal ar fi o persoana asemanatoare tie. Cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre un Leu deoarece o relatie cu o astfel de persoana poate scoate artificii. Aveti ambitii comune, pasiuni asemanatoare si va completati reciproc.

Taur


Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, inseamna ca esti o persoana calda, sensibila, incapatanata si destul de prietenoasa. Iti place sa fii inconjurata de prieteni sinceri, care te respecta si iti apreciaza calitatile. Pentru tine competitiile sunt cele care iti mentin vie dorinta de a iti atinge scopurile, provocarile facand parte din munca ta zilnica.

Zodia Taur si sufletul pereche

Sufletul pereche pentru Taur: Rac

In ceea ce priveste relatiile, esti o fire care stie ce vrea de la barbat. Ai nevoie de un partener pe masura, care sa te rasfete, sa te faca sa simti ca iubesti, sa te aprecieze si sa iti ofere siguranta de care ai nevoie. Cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre un Rac deoarece va potriviti perfect. Daca tu adori banii si luxul, celalalt este axat pe cariera si confort.

Gemeni


Daca esti nascuta sub acest semn zodiacal, esti o fire prietenoasa, timida si destul de nehotarata in ceea ce priveste viata ta. Poti fi influentata foarte usor de cei din jurul tau din cauza faptului ca ai incredere in toata lumea. Esti destul de optimista, incercand de fiecare data sa vezi doar partea buna a lucrurilor, indiferent de dificultatea lor. In ceea ce te priveste, din orice problema ai ceva de invatat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc