Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Aer

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut. Astazi va prezentam ghidul frumusetii pentru nativii zodiilor de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator), urmand ca pe viitor sa va oferim informatii despre:
- Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Foc (Berbec, Leu Sagetator)
- Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Apa (Rac, Scorpion, Pesti)
- Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

FEMEIA DIN ZODIA

GEMENI


Parfumul tau:

Parfumurile cu esenta de violete, pin, capsuni, zambila.

Machiajul potrivit:

Semn duabil, nativele din zodia Gemeni se decid foarte greu asupra unui stil propriu si obisnuiesc sa incerce mai multe tipuri de machiaj, chiar daca unele experimente se vor dovedi a fi un dezastru.
Curioase din fire, testeaza si multe produse cosmetice. Intrebati o nativa din aceasta zodie si va va da o lista de produse pe care trebuie sa le evitati si alta pe care merita sa le incercati. In general, Gemenele sunt avantajate de nuante de culoare reci. Opteaza asadar pentru albastru, verde si argintiu. Evita insa sofisticatul violet, te va maturiza intr-un mod nepotrivit. Pentru ruj, alege nuantele mate. Evita pe cat posibil nuantele tari.

Coafura care te scoate din anonimat:

Gemenii sunt firi vesele si li se potrivesc coafuri cu un aer tineresc si nuantele de culoare stralucitoare. Puteti opta de la blond, saten pana la roscat, insa evitati total negrul. Aceasta culoare nu este deloc in armonie cu senzualitatea unei femei din zodia Gemeni. Fiind o fiinta activa, ti se potrivesc coafurile cu un aer de naturalete, parul scurt sau mediu. Gemenele pot opta cu curaj atat pentru a-si intinde parul cat si pentru bucle rebele. Coafurile sofisticate nu le avantajeaza. Ceva modern si tineresc, le sta bine si la varste inaintate. Parul prins in coada de cal le da un sarm aparte, energic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc