Setari Cookie-uri

Ezoteric: Compatibilitatea numerologica si seductia

Din punct de vedere numerologic, atat data nasterii precum si numele au o importanta deosebita. Astrologia se ocupa pe indelete de misterul datei de nastere insa numele are o rezonanta specifica si deseori este prea putin analizata.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Din punct de vedere numerologic, atat data nasterii precum si numele au o importanta deosebita. Astrologia se ocupa pe indelete de misterul datei de nastere insa numele are o rezonanta specifica si deseori este prea putin analizata.

Fiecare persoana se prezinta cu un nume oriunde merge. Literele au o vibratei specifica, iar numele il puteti privi ca pe un COD misterios, care este descifrat de numerologi. Numerologia trebuie privita cu seriozitatea maxima pentru a vedea cat de multa influenta are in viata de zi cu zi.

Legat de capitolul dragoste, cititoarele Kudika au putut citi intr-un articol precedent despre Compatibilitate in functie de numarul inimii. Astazi ne-am oprit asupra legaturii dintre seductie si prenume. Numele mic este cel cu care ne prezentam in situatii sociale informale, de aceea are atat de mare importanta in dragoste si seductie.

In general, prenumele de fete contin mai multe vocale decat prenumele de baieti. Cu toate ca veti gasi cu siguranta exceptii, trebuie sa luati insa in considerare ca un prenume este cu atat mai feminin cu cat are mai multe vocale. Cand pronuntati o vocala, veti descoperi ca produce o senzatie auditiva de armonie, un sunet elegant si fin. Pronuntati o consoana si veti avea o senzatie de forta, un sunet mai scurt si hotarat, masculin. De exemplu, puteti compara prenumele Marta si Maia, si veti vedea ca acele consoane ”R si T” fac diferenta, prenumele Maia fiind considereat mult mai dragalas pentru o fetita.

O femeie care are un prenume in care se regasesc mai multe consoane, este femeia care atunci cand se prezinta pare mai rece, un pic distanta, inteligenta si hotarata, intr-un cuvant, mai masculina. Barbatii tind sa o trateze mai usor de la un nivel de prieten si se deschid mai greu fata de ea la nivel emotional. Nu uitati, numele este ca o carte de vizita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc