Setari Cookie-uri

Astrologie: Legea atractiei si zodiile

Legea atractie demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra. Filmul The Secret si numeroase carti au adus la constinta publica aceasta lege fascinanta cu care oamenii isi pot indeplini visele si aspiratiile.

Sub influenta Lunii, acesti nativi ajung repede experti in Legea atractiei chiar daca nu o studiaza. Ei au o karma buna in a li se indeplini visele cele mai ascunse, in special cele din perioada copilariei si adolescentei cand dorintele lor erau pure, neinfluentate de mass-media. Navitii din zodia Rac pot avea supriza placuta ca visele lor ascunse devin realitate, daca isi asculta sufletul.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Lasi familia sa ia decizii pentru tine si nu iti urmezi visele proprii.

Zodia Leu

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Nativii din zodia Leu atrag iubire si admiratie atunci cand sunt in aliniament energetic cu potentialul lor innascut. Ei pot trai povesti de dragoste fantastice, la care altii oameni doar viseaza. Iubirea si pasiunea va face parte din viata lor mereu, caci este lucrul pentru care ei traiesc. Inima lor mare, plina de iubire, atrage iubire.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale:
Nu te deschizi afectiv fata de cei din jur.


Zodia Fecioara

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Acesti nativi pot avea o viata lunga si sanatoasa, iar relatiile cu cei din jur sa fie sub semnul naturaletii si intelegerii. Oricand acest nativ este orientat constructiv, ca sa imbunatateasca ceva in viata lui si a celor din jur, va avea parte de sustinere si bucurii. Poate avea o viata cu adevarat relaxata.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Gandesti negativist si critic

Zodia Balanta

Punct forte in utilizarea legii atractiei:

Sub influenta lui Venus, un nativ din zodia Balanta are o puternica rezonanta cu energia iubirii. Nativii din zodia Balantei isi pot intalni usor sufletul pereche si pot avea casatoria perfecta la care viseaza. Cu toate acestea, frica de singuratate face ca multi nativi Balanta sa se confrunte cu probleme in loc de bucurii pe plan sentimental.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc