Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce puteri speciale au femeile fiecarei zodii?

Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



FEMEIA DIN ZODIA BERBEC

Planeta guvernatoare: Marte, te inzestreaza cu pasiune si pofta de viata.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este impresionanta in tot ceea ce face, are curaj si deseori raman surprins de capacitatile ei”.

Ce spune copilul despre mama din zodia Berbec: ”Intotdeauna ma motiveaza si ma incurajeaza sa lupt pentru ceea ce imi doresc”.

Ce spune seful ei: ”Ambitioasa, este o femeie care ii poate intrece pana si pe barbatii cei mai competitivi. Curand am sa o promovez”.

Sfatul astrelor: Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.

FEMEIA DIN ZODIA TAUR

Planeta guvernatoare: Venus, indicand senzualitate si tandrete.

Ce spune partenerul despre ea:
”Este deosebit de erotica, dar si incapatanata, pur si simplu nu pot sa o refuz cand isi pune in cap sa ma convinga de ceva”.

Ce spune copilul despre mama din zodia Tau
r: ”Cea mai buna mama, este alaturi de mine intotdeuna si face totul ca sa imi fie mie mai usor”.

Ce spune seful ei: ”Este persoana care reuseste sa inlocuiasca 3 angajati daca este necesar, deoarece are atat de multa energie si abilitati, incat oriunde se descurca”.

Sfatul astrelor: Esti nascuta intr-o zodie puternica, insa nu inseamna ca trebuie sa iei toate greutatile vietii asupra ta. Apreciaza-te la adevarata ta valoare. O ingrijire completa pentru frumusetea ta iti este recomandat si o meriti din plin.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc