Setari Cookie-uri

Cele 5 elemente din astrologia chinezeasca

Din punctul de vedere al astrologiei chinezesti, exiata cinci elemente: Metal, Apa, Lemn, Foc, Pamant, acestea fiind cinci tipuri de energii ce ne influenteaza personalitatea.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Din punctul de vedere al astrologiei chinezesti, exiata cinci elemente: Metal, Apa, Lemn, Foc, Pamant, acestea fiind cinci tipuri de energii ce ne influenteaza personalitatea.

Relatiile dintre oameni sunt bazate pe aceste tipologii elementare. In intalnirile de afaceri, se considera ca o persoana caracterizata de elementul Metal va avea o influenta dominatoare asupra persoanei aflate sub influenta elementului Lemn, cel din elementul Metal fiind cel care va domina discutia si stabili conditiile in care se incheie afacerea. Exista un ciclu al influentelor acestor elemente: Focul domina Metalul, Metalul domina Lemnul, Lemnul domina Pamantul, Pamantul domina Apa si Apa domina Focul.
In Feng Shui se acorda o importanta deosebita amenajarii interioare pe principiile armoniei dintre aceste elemente. Mai jos veti gasi indicatii si despre lucrurile de care ar trebui sa tineti cont in cazul decorarii locuintei, pentru a avea un efect benefic si revitalizant asupra persoanei care ocupa spatiul respectiv.

Daca ultima cifra a anului este:

0 sau 1, anul este caracterizat de elementul Metal
2 sau 3, anul este caracterizat de elementul Apa
4 sau 5, anul este caracterizat de elementul Lemn
6 sau 7, anul este caracterizat de elementul Foc
8 sau 9, anul este caracterizat de elementul Pamant

Exemplu
: O persoana nascuta in 1976 va fi element Foc, la fel si o persoana nascuta in anul 1957.
Important: Atentie, anul chinezesc nu incepe la 1 ianuarie, ci la a doua luna noua de dupa solstitiul de iarna, undeva intre 21 ianuarie si 20 februarie, de aceea exista diferente majore de la un an la altul. Cautati pe internet la ce data a inceput anul chinezesc in anul nasterii dumneavoastra, daca sunteti nascuta in luna ianuarie sau februarie.

De exemplu, o persoana nascuta in 28 ianuarie 1984, va fi caracterizata de elementul Apa, deoarece anul chinezesc se schimba in 2 februarie in 1984.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc