Setari Cookie-uri

Horoscop emotional: Cum seduci barbatii zodiacului

Fiecare persoana este unica si semnul zodiacal ii atribuie anumite aptitudini si inclinatii. Asadar, pentru a cuceri barbatul visurilor tale, bazeaza-te pe intuitie, dar nu ignora caracteristicile oferite de zodia in care s-a nascut.


Capricorn


Capricornul este o zodie de Pamant, guvernata de planeta Saturn. Are un spirit practic foarte bine dezvoltat, diplomatia si seriozitatea fiind principalele carecteristici ale csale. Nativul zodiei este o persoana constiincioasa, prudent si ambitioasa, asadar usor de remarcat in societate. Este un om de incredere si cauta o persoana la fel de responsabila, matura, fiind adeptul legaturilor de durata. Capricornul acorda o importanta deosebita respectului, loialitatii si apreciaza discretia intr-o relatie. Niciodata nu uita ce a promis si asteapta aceeasi regula si de la partenera lui. Are nevoie de atentie, afectiune si nu suporta sa fie respins. In general, Capricornul tine cont de parerile si dorintele femeii de langa el, fiind un excelent partener de viata.

Varsator

Varsatorul este o zodie de Aer, guvernata de planeta Uranus. Aceasta ii intensifica nativului imaginatia, nonconformismul si dorinta de libertate. Nativul zodiei este o persoana foarte curioasa cu un caracter independent. Vesel, optimist, cu un simt al umorului bine dezvoltat, este cucerit de o partenera la fel de joviala. Pentru a-i atrage atentia trebuie sa scochezi, fie prin conduita, fie prin atitudine. Surprinde-l cu o invitatie la un eveniment important; Varsatorii adora petrecerile. Adopta un comportament cat mai natural si nu deveni dependenta de el. Desi este capabil sa nutreasca sentimente puternice, Varsatorul nu este adeptul declaratiilor de dragoste sentimentale.

Pesti

Pestii sunt dominati de planeta Neptun, care le intensifica imaginatia, personalitatea sensibila si visatoare. Nativul acestei zodii este o persoana complexa, greu de incadrat intr-un tipar. Sensibil si discret isi doreste alaturi o partenera intelegatoare careia sa ii impartaseasca temerile si gandurile. Se teme de esec, de aceea pentru a-i castiga incredrea, ai nevoie de tact si efort. Cucereste-l dovedindu-i loialitate, respect insa pastreaza un oarecare mister asupra ta, pentru a-i mentine viu interesul. Nu-i oferi motive de gelozie sau neincredere. Devenind suspicios, prefera sa renunte la relatie, decat sa fie dezamagit.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc