Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce simbol te caracterizeaza in horoscopul japonez?

Spre deosebire de cel european, horoscopul japonez este format din 11 zodii, care fac referire la simbolurile si cultura japoneza, creand astfel o uniune stransa intre natura si om.

Spre deosebire de cel european, horoscopul japonez este format din 11 zodii, care fac referire la simbolurile si cultura japoneza, creand astfel o uniune stransa intre natura si om.

Floarea de cires: 15 februarie – 20 martie

Pentru japonezi, floarea de cires (sakura) este un simbol al vietii scurte si trecatoare. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt pasionale, vesele, romantice, linistite si foarte sociabile. Reusesc sa isi rezolve cu calm si incredere toate problemele. Pentru ele fiecare zi este speciala si vor sa se bucure de fiecare moment al vietii.

In dragoste sunt extrem de afectuoase cu partenerul si cauta alinare, intelegere si devotament din partea acestuia. Sensibile si entuziaste, florile de cires au nevoie constanta de afectiune si atentie.

Soarele: 21 martie – 29 aprilie

De cele mai multe ori Soarele anunta un nou inceput, o noua viata. Persoanele care apartin acestei zodii sunt firi idealiste, misterioase, puternice si inteligente. Incapatanate si hotarate, de cele mai multe ori reusesc ceea ce isi propun. Dau dovada de optimism si o incapatanare iesita de comun atat in viata privata, cat si pe plan profesional.

Datorita puterii lor de seductie si modului de a flirta cuceresc foarte repede un barbat. Se dedica trup si suflet unei relatii, uitand complet de regulile impuse. Femeile Soare iubesc cu patima si pasiune, iar uneori devin destul de posesive si geloase.

Bambusul: 30 aprilie – 4 iunie

In cultura japoneza bambusul semnifica putere, incredere, siguranta, optimism, insa si declin si suferinta. Persoanele nascute in aceasta perioada au un caracter puternic si reusesc sa se adapteze la toate conditiile si problemele vietii. Uneori acestea devin dependente de persoanele dragi lor si ajung sa fie ranite.

In iubire sunt foarte impulsive si aventuroase. Sunt atrase de mister, de nou si jocuri. Daca se plictisesc devin reci si distante. Uneori dau dovada de incapatanare si gelozie, insa sunt foarte fidele si pasionale.

Bou: 5 iunie – 6 iulie

Boul reprezinta putere, energie, agresivitate. Persoanele nascute sub acest semn sunt firi impulsive, instabile, curioase si incapatanate. Sunt foarte apropiate de persoanele dragi, in special de familie. Uneori reusesc sa raneasca neintentionat prin prea multa sinceritate si atitudine traditionalista.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc