Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla cifra destinului tau! Citeste semnificatia cifrei tale!

Data completa a nasterii poate spune foarte multe despre tine si destinul tau. O data cu descifrarea misterului ce inconjoara cifra specifica perioadei in care te-ai nascut, vei afla adevarata ta personalitate, ce iti rezerva viitorul, care sunt calitatile si defectele tale.

Data completa a nasterii poate spune foarte multe despre tine si destinul tau. O data cu descifrarea misterului ce inconjoara cifra specifica perioadei in care te-ai nascut, vei afla adevarata ta personalitate, ce iti rezerva viitorul, care sunt calitatile si defectele tale.

Pentru calcularea numarului destinului, trebuie sa aduni cifrele care formeaza data ta de nastere, repetand adunarea pana in momentul in care obtii doar o cifra.

De exemplu, daca esti nascuta pe 29.03.1987, calculul este:

2+9+0+3+1+9+8+7=39

3+9=12

1+2=3

Asadar, numarul destinului este 3.

Cifra destinului: 1


Persoanele care au cifra destinului 1 sunt foarte active, libere si adevarate lidere. Le place sa se afle la conducere, sa dea ordine si sa isi asume responsabilitatea. Sunt foarte incapatanate, vor doar sa iasa invingatoare din orice batalie pe care o duc si fac tot ce le sta in putere pentru a se face remarcate.

Stiu sa impuna respect in orice situatie, fiind totodata foarte prietenoase si deschise. Sunt firi loiale, cu numerosi prieteni si cunostiinte. Urasc cearta si scandalul, chiar daca de cele mai multe ori ele sunt cele care reusesc sa aplaneze un conflict.

Uneori dau dovada de egoism si nu stiu cum sa isi controleze sentimentele. Sunt destul de greu de multumit si devin irascibile in momentele in care sunt criticate sau li se reproseaza ceva.

Profesii potrivite: judecator, director, politician, arhitect.

Cifra destinului: 2

Persoanele guvernate de cifra 2 sunt firi sensibile, linistite si intelegatoare. Slabiciunea lor este timiditatea uneori exagerata, reusind de foarte multe ori sa fie ranite fara a merita acest lucru. Insa, uneori sensibilitatea poate fi un atu deoarece datorita acestei calitati vor reusi pe plan financiar.

Sunt bune ascultatoare si prietene, au un stil intuitiv iesit din comun in ceea ce priveste dorintele persoanelor dragi. Foarte rabdatoare, modeste, pacifiste si calme, sunt apreciate de majoritatea persoanelor cu care intra in contact.

Uneori ajung sa surprinda neplacut cunoscutii prin stilul lor contradictoriu si starile diferite de comportament, ajungand sa isi schimbe parerile si starile de spirit in doar cateva clipe.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc