Setari Cookie-uri

Horoscop chinezesc pentru 2009

Anul chinezesc al Bivolului incepe la 26 ianuarie 2009 si se sfarseste pe data de 13 februarie 2010. In horoscopul chinezesc, 2009 va fi anul Bivolului de Pamant, ceea ce va aduce oportunitati noi, actiuni derulate lent, dar sigur, consecinte pe termen lung si munca meticuloasa. Citeste ce-ti rezerva viitorul, conform horoscopului chinezesc al anului 2009!

Horoscop chinezesc 2009 pentru zodia Sobolan
Nativii zodiei Sobolan sunt nascuti in anii: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
Previziunile astrologice chinezesti pentru anul 2009 arata o tendinta evidenta catre oportunitatile subite de a castiga bani, chiar mai multi decat ti-ai imaginat. Vei putea demara o afacere de succes sau obtine o marire de salariu atunci cand te vei astepta mai putin, poate si datorita prietenilor care te sustin.
Si in celelalte sectoare ale vietii tale vei avea noroc, insa trebuie sa fii mereu precauta si sa nu-ti asumi riscuri inutile. Pastreaza-ti diplomatia, deoarece iti va fi cel mai bun aliat in situatiile de care te vei lovi in 2009, dar mai ales in relatia cu partenerul tau.
In 2009, nu sunt incurajate flirturile si aventurile trecatoare, ci relatiile consolidate si bazate pe incredere, stabilitate si durabilitate. Va trebui sa inveti sa jonglezi cu toate prioritatile tale si sa gasesti un echilibru pentru a-ti duce la bun sfarsit toate planurile.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc